© Eli Haney, Northwest University photographer
Bethel University Minnesota

Bethel University Minnesota

Bethel University Minnesota

Введення

В університеті Бетел ми прагнемо досконалості.

Але тут досконалість означає щось більше. Це означає приймати віру в Христа та інтегрувати її у все, чому ми вчимось, у все, що робимо, щоб ми могли робити неймовірні речі - на Божу славу та на добро наших ближніх.

Ми є лідером і взірцем у християнській вищій освіті з 1871 року. Наше покоління єднання євангельської віри з високопоставленими науковцями перетворило жінок та чоловіків, готуючи їх до унікальних покликань у Царстві Божому.

Джон Алексіс Едгрен заснував Бетел як семінарію в 1871 році під назвою Баптистська Богословська Семінарія. Семінарія готувала пасторів для обслуговування шведських баптистських іммігрантів, рятуючись від релігійних переслідувань у Європі. Едгрен, морський капітан і вчений, який знав 30 мов, заснував Бетел на стійкому переконанні, що християни повинні любити Бога своїм розумом і представляти Його на всіх полях.

Переїзд до університету

Генеральна конференція баптистів (нині «Конверж») підтримала семінарію в 1914 році, перенесла її з Чикаго в Сент-Пол і об’єднала з християнською середньою школою. Після Другої світової війни Бетел відповів на запит на чотирирічні ступені, ставши Бетельським коледжем і семінарією.

Протягом наступних десятиліть лідери-провидці розширили Бетелівську семінарію на західне та східне узбережжя, одночасно розвиваючи програму бакалаврату у Сент-Павлі. У 1989 р. Були розпочаті нетеологічні програми для випускників, а потім ступінь бакалавра для працюючих дорослих, а також можливості онлайн навчання.

У 2004 році, вже класифікований серед "університетів магістерського рівня", Бетел змінив свою назву на Університет Бетел, щоб відповідати широкому колу програм у 4 школах:

Коледж мистецтв і наук

Коледж для дорослих та професійних досліджень

Вища школа

Бетелська семінарія

Бетел залишається приватним християнським університетом, який частково фінансується церквами Конверге, але відкритим для всіх чоловіків та жінок, які бажають вчитися в рамках євангельської перспективи та спільноти.

Готовий до майбутнього

Менш ніж за три десятиліття програми Бетелю зросли більш ніж удвічі - понад 100 градусів, а кількість учнів зросла майже до 4500 студентів. Але Бетел залишається вірним баченню свого засновника Джона Едгрена: розвивати широко освічених, критично мислячих християн, змінюючи світ завдяки служінню та керівництву в ім'я Христа.

Місія

Сміливо інформований та спонуканий християнською вірою, Університет Бетел виховує та активізує чоловіків та жінок для досконалості у керівництві, науковості та служінні. Ми готуємо випускників до служіння у стратегічній якості для оновлення розуму, реалізації біблійної правди, перетворення культури та просування євангелії.

Бачення

Бетел буде для цього століття вибором університету, орієнтованого на Христа.

Вкорінений у вірі. Зобов'язаний до досконалості. Бетел стане лідером у християнській вищій освіті, будуючи міцніші громади, оснащуючи впевнених лідерів та доброзичливих слуг та готуючи пристрасних людей, що змінюють світ. Своїми думками, словами та діями ми продемонструємо, що означає для університету зосередження на Ісусі Христі.

Цінності

Університет Бетел - це жива, орієнтована на Христа освітня спільнота. Тут студенти з широким колом інтересів та досвідом мають спільну мету: стати цілими та святими особами. Протягом цієї трансформаційної подорожі ми покладаємось на основні цінності, які направляють нас духовно, емоційно та інтелектуально.

По-перше, ми є послідовниками Христа, прагнучи пережити вчення Ісуса та наслідувати Його життя, як це розкрито в Писанні. Ми також будуємо персонажів. Завдяки здоровим, підтримуючим стосункам та культурі обслуговування ми розвиваємо особисту силу та емоційний інтелект, щоб робити правильний вибір у розбитим світі.

Будучи учнями, ми є критичними мислителями та вирішувачами проблем, прихильними до академічної досконалості та інтелектуальної жорсткості. У той же час ми є шукачами істини, усвідомлюючи, що вся істина - наукова, художня, філософська чи теологічна - має своїм джерелом Бога.

Нас поставили на цю землю з певною метою: Бог хоче, щоб ми використовували свої таланти та співчуття, щоб змінити світ і примиритись. Коли ми смиренно і чесно співпрацюємо зі своїми власними упередженнями та упередженнями, ми наближаємося до розуміння безмежної любові Христа та безкорисливої місії викуплення.

У цьому складному і неспокійному світі ми прагнемо бути і сіллю, і світлом - зберігаючи добро і відображаючи провідне світло Христа. Для цього потрібна зріла віра, яка ґрунтується на особистих стосунках з Богом і здатна протистояти бурям життя.

Розташування

  • Saint Paul

    Bethel Drive,3900, 55112, Saint Paul

    Запитання