2 Програма МВА Програми в Управління креативними індустріями 2024

Фільтри

Фільтри

  • Програма МВА
  • Дослідження в галузі управління
  • Управління креативними індустріями
Сфери навчання
  • Дослідження в галузі управління (2)
    • Повернутися до основної категорії
    Локації
    Знайти більше місць
    Тип ступеня
    Тривалість
    Темп навчання
    Мова
    Мова
    Формат навчання

      Програма МВА Програми в Управління креативними індустріями

      Arts Management MBA програми призначені для студентів, зацікавлених в діловій стороні мистецтва і культури. Студенти будуть вивчати важливі аспекти та навички управління по інтерфейсу мистецтва та бізнесу.

      Управління MBA мистецтв програма надасть студентам міцну основу в бізнес через основні курси упором на маркетинг, менеджмент, бухгалтерський облік, фінанси, етики і права, з акцентом на керівних посадах у галузі мистецтва. Студенти MBA мистецтв програм управління буде застосувати теорію на практиці за допомогою мистецтва основі тематичних досліджень для ілюстрації питань фінансування, управління персоналом, стратегії та управління у творчості галузей. З Управління ступінь MBA мистецтв, випускники зазвичай йдуть на кар'єру в організаціях мистецтва, такі як галерей, аукціонних домів, музичні компанії, театр та музеї.

      Якщо ви любите мистецтво і прагнуть перетворити це на професійну кар'єру в бізнесі, то подивіться через Arts Management MBA програм нижче, і зробити наступний крок до своєї мети!