3 Програма МВА Програми в Міжнародна охорона здоров'я 2024

Фільтри

Фільтри

  • Програма МВА
  • Охорона здоров'я
  • Глобальна охорона здоров'я
  • Міжнародна охорона здоров'я
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (3)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Програма МВА Програми в Міжнародна охорона здоров'я

    MBA є ступінь магістра в галузі ділового адміністрування. Заробіток один включає в себе прийняття спільних бізнес-курси, такі як фінанси, бухгалтерський облік, менеджмент, маркетинг, право, інформаційні технології та етики. MBA в галузі міжнародного охорони здоров'я готує студентів до кар'єри в галузі охорони здоров'я.

    Що таке MBA в галузі міжнародного охорони здоров'я? Ця програма спрямована на розвиток підприємницьких менеджерів охорони здоров'я, які оснащені передовим досвідом і навичками для задоволення потреб міжнародного сектора охорони здоров'я. Студенти будуть розвивати широкий розуміння міжкультурних проблем, а також побудувати мережу міжнародних професіоналів, з якими вони можуть коли-небудь розробити глобальну політику і системи охорони здоров'я. Випускники будуть мати можливість керувати, планувати і організовувати догляд за літніми осіб, а також боротьбі зі стихійними лихами, пандемії, а війна.

    Є багато переваг для випускників з МВА в міжнародної охорони здоров'я.Ступінь їх дає їм конкурентну перевагу на робочому місці, і вони можуть вимагати більш високу зарплату. Вони дуже вправні у спілкуванні та взаємодії з професіоналами та громадськістю, і вони здатні швидко приймати рішення в умовах проблем.

    В якості міжнародного ступеня, студенти можуть отримати освіту з широкого спектру шкіл по всьому світу. Вартість страховки може значно варіюватися від одного університету в інший, тому важливо, щоб звернутися в школу прямо, щоб дізнатися, скільки це буде коштувати, щоб заробити MBA.

    MBA готує студентів з ключовими бізнес-знань, навичок і характеристик, що допомагає їх легко отримати роботу в широкому діапазоні професій. Випускники можуть знайти роботу у фармацевтиці, медичних технологій промисловості, лікарнях, а також в благодійних і гуманітарних організацій.

    Є багато типів програм MBA, що ви можете вибрати, в тому числі неповний робочий день, повний робочий день, прискорений і дистанційне навчання.Ви можете почати вивчення правильну програму для ваших потреб прямо зараз, зв'язавшись з нашим велику базу даних. Пошук для вашої програми нижче, і зв'яжіться безпосередньо приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.