Програма МВА Програми в Бізнес класу люкс 2024

Фільтри

Фільтри

  • Програма МВА
  • Бізнес-дослідження
Сфери навчання
  • Бізнес-дослідження (0)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Програма МВА Програми в Бізнес класу люкс

Коли справа доходить до досягнення успіху в діловому світі, Майстер ділового адміністрування може бути першим кроком до реалізації своїх кінцевих кар'єрні устремління. МВА надати студентам основу для високо повноцінної і прибутковою кар'єри. Курсова фокусується на спеціалізованій галузі бізнесу, а також більш загальних досліджень, таких як фінанси, маркетинг, і людських ресурсів.

Ви можете бути здивовані, "Що таке MBA в Luxury бізнесу?" Ці дослідження мають всі області розкоші, від глибокого знання хорошого вина і спиртних напоїв, в дослідженнях, які зосереджуються на таких речах, як косметика і інших високоякісних предметів. Інші фокуси включають управління люксовий бренд, мода і дизайн, і управління готелями та іншої нерухомості. Для тих, хто зацікавлений в управлінні розкішний бізнес, наприклад курсові має вирішальне значення для побудови міцної основи.

Багато позицій в розкоші області, як правило, досить прибутковим, яка дає студентам можливість заробити великий життя незабаром після отримання диплома. Ці позиції можливі в різних місцях по всьому світу. Це дозволяє студентам подорожувати в гонитві за кар'єрі.

У багатьох випадках, загальна вартість навчання на МВА залежить від спрямованості досліджень, а також області, де розташована школа. Наприклад, вчиться на спеціальності престижної міжнародної школи може коштувати трохи більше, ніж градусів, отриманих у державних коледжах.

Випускники програм МВА зосереджені на розкішному бізнес може переслідувати ряд цікавих кар'єри.Ось лише деякі включають посади в гучних марок мод, виконуючи послуги консьєржа на всесвітньо відомих готелів, позицій з високопоставлений маркетингових фірм, присвячених брендинг предмети розкоші, на додаток до багатьох інших захоплюючих кар'єри. У більшості випадків, в центрі уваги кар'єра на наданні клієнтам з найкращим обслуговуванням або продуктом, який можна купити за гроші. Це тягне за собою вимогливий знання галузі навчання.

&nbsp

Для тих, питаючи: "Що таке MBA в Luxury бізнесу?" Право освіти є першим кроком на шляху до досягнення успіху в розкоші області. Пошук для вашої програми нижче, і, звертайтеся безпосередньо в приймальній комісії школи за вашим вибором, заповнивши у головній формі.