Програма МВА Програми в Бізнес у галузі освіти 2024

Фільтри

Фільтри

  • Програма МВА
  • Педагогіка
Сфери навчання
  • Педагогіка (0)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Жодна програма не відповідає вашим критеріям пошуку. Уточніть ваші фільтри.

Clear filters

Програма МВА Програми в Бізнес у галузі освіти

Магістр ділового адміністрування - це високо цінуваний ступінь післядипломної освіти, який виховує робочих професіоналів для керівних і керівних ролей. МВА традиційно є дворічним навчальним курсом у навчальному закладі, але студенти сьогодні також мають можливість онлайн-навчання та / або прискорення однорічних програм.

Що таке МВА в освітньому бізнесі? Фінансова відповідальність є ключовим компонентом будь-якого успішного бізнесу, а освіта не є винятком з цього правила. Ця унікальна програма ступеня спрямована на кар'єрних педагогів, які покладаються на фінансову, етичну та організаційну відповідальність від адміністраторів, шкільних рад та директорів. Навчальна програма фокусується на фінансових ресурсах, лідерських навичках, людських ресурсах та управлінні як до навчальних організацій.

Студенти, які закінчили навчання в МВА в освітньому бізнесі, можуть розраховувати на те, щоб вони додавали або відродили кілька навичок, таких як бюджетування, управління персоналом та стратегічне планування. Програма також призначена для розвитку лідерства, одночасно сприяючи етичним стандартам, всім навичкам, які можуть підтримувати професійне просування в освіті та інших сферах.

Вартість MBA в освітньому бізнесі залежить від університету та формату. Студенти заохочуються уважно вивчити різні варіанти ступеня і вибрати той, який найкраще відповідає їх потребам.

Випускники MBA у вищому навчальному закладі часто використовують кар'єри в галузі розвитку педагогів, благодійності, академічних та державних та освітніх технологій. Вони можуть працювати як рекрутери, консультанти, керівники міських шкільних округів та директорів шкільних шкіл. Попит на талановитих людей у ​​сфері освіти зростає, оскільки це потреба в обережних та стратегічних менеджерах. Ця унікальна програма навчання - це успішна принада для роботодавців, які прагнуть найняти досвідченого педагога, який також володіє діловими традиціями, пов'язаними з МВА.

Все більше і більше університетів у всьому світі вибирають запропонувати цю програму. Варіанти онлайн-навчання також існують. Коли ви вирішите, яка робота для вас, знайдіть свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши свинцеву форму.