1 EMBA Програми в Менеджмент предметів розкоші 2024

Фільтри

Фільтри

  • EMBA
  • Дослідження в галузі управління
  • Менеджмент предметів розкоші
Сфери навчання
  • Дослідження в галузі управління (1)
    • Повернутися до основної категорії
    Локації
    Знайти більше місць
    Тип ступеня
    Тривалість
    Темп навчання
    Мова
    Мова
    Формат навчання

      EMBA Програми в Менеджмент предметів розкоші

      Для тих, хто працював у вибраному напрямі кар'єри протягом кількох років після отримання ступеня бакалавра, зарахування до програми EMBA може бути варіантом, якщо вони хочуть продовжити свою освіту. Ця програма спирається на досвід, який студенти вже отримали, щоб дати їм експертні знання у своїй вибраній галузі.

      Що таке EMBA в сфері управління любов'ю? Ця програма, призначена для надання студентам глибокого та глибокого розуміння того, як функціонують високопродуктивні організації, ця програма зазвичай використовує курси, орієнтовані на такі теми, як теорія управління, теорія бізнесу та конкурентний маркетинг. Студенти можуть дізнатись, як розкішні ринки працюють як на національному, так і на глобальному рівні. Через тематичні дослідження та проекти, студенти, як правило, розвивають краще розуміння бізнес-стратегії в контексті розкішних компаній.

      Під час участі в програмі EMBA студенти можуть розвивати критичні навички, такі як аналітичне мислення, лідерство та вирішення проблем. Хоча навички вирішення проблем можуть допомогти студентам у їхньому особистому житті, а також їхніх професійних, сильні компетенції в аналітичному мисленні та лідерство можуть допомогти студентам досягти успіху у своїй кар'єрі.

      Щоб дізнатись, скільки коштує отримати ступінь EMBA, звичайно, варто поспілкуватися з цікавими навчальними закладами. Кожен університет має різні плати за навчання, а витрати між школами, розташованими в інших країнах, можуть суттєво різнитися.

      Для студентів, озброєних спеціальними знаннями, які надає EMBA в "Luxury Management", широкий спектр різноманітних кар'єри зазвичай доступний. Багато хто з них стає діловими керівниками світових компаній високого класу, тоді як інші запускають власний бізнес і стають директорами. Ті, хто зацікавлений у рекламі, можуть вибирати роботу як керівники реклами або менеджери з маркетингу. Деякі віддають перевагу роботі в якості керівників галузі або бізнес-консультантів, і кар'єри, як бізнес-аналітики, також можуть бути доступними.

      Коли технологія швидко розвивається, більшість університетів визнають переваги пропонування онлайн-курсів. Зайнявши заняття дистанційно, як правило, надає студентам більшу гнучкість у своїх графіках, тому шукайте вашу програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.