2 EMBA Програми в Маркетинг і продаж 2024

Фільтри

Фільтри

  • EMBA
  • Маркетингові дослідження
  • Маркетинг
  • Маркетинг і продаж
Сфери навчання
  • Маркетингові дослідження (2)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

EMBA Програми в Маркетинг і продаж

EMBA або виконавчий магістр ділового адміністрування - це варіант МВА, який, як правило, призначений для задоволення тих людей, які вже мають великий досвід роботи в галузі бізнесу. Це найкраще підходить для людей, які бажають змінити кар'єру або просувати свою роботу.

Що таке EMBA в маркетингу та продажу? Цей ступінь може допомогти вам отримати глибоке розуміння мистецтва маркетингу та продажу товарів та послуг. Маркетинг і продажі можуть стати життєво важливою частиною ділового світу, і через заробіток вашої EMBA ви повинні бути краще оснащені, щоб застосувати теорії та принципи до реального бізнесу. Хоча ви, швидше за все, будете орієнтовані саме на аспекти продажу, ви також можете багато чого навчитися про бізнес в цілому.

Заробляючи цей ступінь, ви можете отримати знання про те, як продажі та маркетингові роботи, які можуть допомогти вам приймати обґрунтовані рішення у вашому повсякденному житті. Ви також можете стати кращим лідером і навчитися організовувати ефективний спосіб керувати своїм часом.

Є багато чинників, які можуть вплинути на те, скільки зароблятиме EMBA. Можливо, корисно переглянути різні варіанти, щоб дізнатись, що найкраще підходить для вас.

EMBA у сфері маркетингу та продажів може відкрити для вас багато дверей у діловому світі. З цим ступенем ви, швидше за все, будете дивитися на роботу в компанії, можливо, на керівному або іншому рівні високого рівня. Можливі роботи можуть включати в себе бренд-менеджер або менеджер з продажу. В одній з цих позицій ви можете відповісти за допомогу компанії в збільшенні та керуванні продажами та доходами. Ви також можете бути кваліфікованими для роботи в якості маркетинг-директора або менеджера з розвитку бізнесу.

Там може бути багато варіантів для вас, щоб заробити ваш EMBA в Інтернеті або в традиційній школі. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.