8 EMBA Програми в Дослідження сталого розвитку 2024

Фільтри

Фільтри

  • EMBA
  • Дослідження сталого розвитку
Сфери навчання
  • Дослідження сталого розвитку (8)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

EMBA Програми в Дослідження сталого розвитку

EMBA є виконавчим магістра ділового адміністрування, ступінь післявузівської призначений для студентів, які вже менеджери середнього рівня в їх існуючої місцем роботи. Програма ступінь дає їм навички, необхідні для переходу до наступного рівня, і стати лідерами в обраній ними галузі.

&nbsp

Що таке EMBA в галузі сталого розвитку? Навчальний стійкості вчить студентів про необхідність сталого розвитку в сучасному ринку, і як керувати бізнесом і проектами розвитку в дорозі, який є екологічно свідомих і використовує відновлювані ресурси і джерела енергії.

&nbsp

Стійкість розвивається області в світі бізнесу. EMBA в цій області, ймовірно, стане більш цінним, як все більше число компаній перейти до екологічно дружнього розвитку.Багато з методів, які викладаються в рамках програми мають свої витоки в галузі наук про Землю, тому ступінь має додаткову перевагу, даючи студентам гарну основу в біології.

&nbsp

Загальна вартість з EMBA в галузі сталого розвитку варіюється залежно від університету ви вирішили відвідати. Тим не менш, ступінь програма розроблена, щоб близько двох років, так що загальні витрати повинні бути оцінені відповідно.

&nbsp

Є багато робочих місць, доступних для держателем EMBA в галузі сталого розвитку. Компанії в різних галузях промисловості, як у державному, так і приватному секторах, визнають цінність сталого розвитку та в найближчому майбутньому будуть шукати, щоб найняти менеджерів, які здатні зробити сталий розвиток реальністю. Некомерційний сектор також має багато робочих місць, доступних для тих, хто зацікавлений в забезпеченні стійкості. Професіонали можуть працювати як незалежні консультанти, або безпосередньо працюють для некомерційних організацій по всьому світу.

&nbsp

Є кілька переваг вивчення для EMBA в галузі сталого розвитку в Інтернеті. Онлайн програми дозволяють студентам вчитися за більш гнучким графіком, який ідеально підходить для роботи фахівців. Вивчення онлайн дозволяє студентам відвідувати університети по всьому світу не виходячи з дому. Інші студенти можуть відчувати себе більш комфортно навчання в класі навколишнього середовища. Пошук для вашої програми нижче, і зв'яжіться безпосередньо приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.