725 Програма МВА Програми в Europa for 2024

Програма МВА Програми в Europa for 2024Filter
    • Barcelona, Іспанія

    Денне навчання

    1 рік

    Купажований, Дистанційне навчання, На кампусі

    Англійська, Іспанська

    Наш Neuro-MBA є обов'язковим для успішних менеджерів і підприємців. Це унікальна та авангардна бізнес-програма з нейропідходом, яка відповідає новим тенденціям і викликам XXI століття.

    • Berlin, Німеччина

    Денне навчання

    18 Місяці

    Купажований, На кампусі

    Англійська

    Ця програма надасть вам значний досвід роботи з програмним забезпеченням Salesforce, навчить навичок роботи з програмним забезпеченням і дозволить вам отримати повне розуміння того, як ви можете використовувати Salesforce. Ви також дізнаєтеся, як покращити й оптимізувати свою маркетингову стратегію, стратегію продажів і процес утримання клієнтів, щоб визначити нові можливості залучення клієнтів.

    • Paris, Франція
    • Heidelberg, Німеччина
    • + 2 more

    Денне навчання

    15 Місяці

    Дистанційне навчання, На кампусі

    Англійська

    Програму МВА з 45 кредитів можна завершити протягом трьох семестрів та літньої сесії на повний робочий день. Програма пропонує курсові роботи, зосереджені на управлінських аспектах фінансів, бухгалтерського обліку, маркетингу та менеджменту. Тематичні дослідження покликані підготувати студентів до керівних посад у малих підприємствах, а також у великих транснаціональних компаніях.

    • Community of Madrid, Іспанія

    Денне навчання, Заочне навчання

    12 Місяці

    Дистанційне навчання

    Іспанська

    EALDE Master in Business Administration and Management (MBA) — це онлайн-ступінь магістра, яка дозволяє отримати власний подвійний диплом з міжнародною дією. Мета цієї програми полягає в тому, щоб передати навички та здібності, необхідні для керівництва та зміни будь-якого типу компанії та організації.

    • Online

    Денне навчання, Заочне навчання

    18 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Станьте експертом із взаємозв’язку B2B та B2C, отримавши міжнародно визнаний ступінь MBA Salesforce від IU International University of Applied Sciences. Зрозумійте ключові аспекти глобальних ринків і компаній, як орієнтуватися в них і як використовувати їх у своїх інтересах. Охоплюйте все, від маркетингу до лідерських навичок, щоб фінансувати та повністю розкрити свій потенціал. Ви також можете отримати офіційний сертифікат Salesforce для подальшого підтвердження свого професійного профілю.

    • Gibraltar, Гібралтар

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    University of Gibraltar МВА - це сучасна і орієнтована на кар'єру програму управління, яка має на меті кинути виклик і надихати вас. Якщо ви прагнете підвищити ваші перспективи кар'єри або змінити її напрямок, МВА - це елітна професійна кваліфікація, яка надасть вам навички управління бізнесом, які будуть відрізняти вас від конкуренції.

    • Wrexham, Великобританія

    Денне навчання, Заочне навчання

    12 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Кваліфікація MBA продовжує залишатися передовою кваліфікацією для студентів-аспірантів, які прагнуть розширити предметні знання, створити портфель управлінських навичок та розширити майбутні перспективи кар’єри на конкурентній та все більш глобальній арені.

    • Rennes, Франція

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Магістерська програма «Міжнародний менеджмент», започаткована у вересні 2008 року Вищою школою менеджменту Університету Ренна1 ( IGR-IAE Rennes ), спеціально орієнтована на англомовних студентів із 4-річним ступенем бакалавра економіки чи менеджменту, а також на випускників із досвідом крім менеджменту (інженерія, хімія, охорона здоров’я, гуманітарні та соціальні науки).

    • City of Carlisle, Великобританія

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    Дистанційне навчання

    Англійська

    MBA - це найкраща кваліфікація управління для менеджерів. Розроблений для вашого успіху, MBA створює видатних менеджерів, які володіють всебічними знаннями про новітні ділові практики. Цей MBA дає вам чудовий огляд ділового світу та додатково покращує ваші знання та навички.

    • Madrid, Іспанія

    Денне навчання

    12 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Відновіть свою професійну кар’єру, піднявшись угору, змінивши роботу, компанію, сектор або відкривши власну справу. MBA навчить вас керувати проектами, командами та навіть відділами, даючи вам 360º бачення компанії та лідерські навички. З MBA англійською мовою в EAE Business School Madrid ви отримаєте більшу впевненість під час прийняття рішень і опануєте основні методи та інструменти управління. Він розробляє проекти та компанії, які приносять економічні вигоди та мають позитивний вплив як на суспільство, так і на довкілля.

    • Online Spain

    Денне навчання, Заочне навчання

    12 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Швидкість глобальних інновацій та швидкий розвиток технологій трансформують традиційну бізнес-модель та підхід компаній до ринку, функціонування та управління. У цьому сценарії структура компаній буде вдосконалена разом із роллю менеджерів та професіоналів, які повинні володіти твердими та м'якими навичками, щоб досягти успіху в глобальному бізнес-середовищі. Магістр наук у галузі глобального ділового адміністрування - це комплексна програма, яка забезпечує глобальну перспективу впливу цифрових технологій на розвиток, зростання та успіх компаній, а також знання, навички та професійну практику для роботи в сучасному цифровому світі. Програма спеціально розроблена для аспірантів та професіоналів, які хочуть набути глобальної перспективи бізнесу та широкого розуміння того, як використовувати технології для вдосконалення традиційних структур та створення нових організаційних моделей. Завдяки мультидисциплінарній навчальній програмі, яка охоплює міжнародний бізнес, глобальні фінанси, цифрові трансформації та лідерство, магістр забезпечує навички застосування передових бізнес-стратегій у глобальному контексті, беручи до уваги ризики, пов'язані з політичними, соціальними та екологічними установками. Використовуючи новітні методики викладання, такі як ситуаційний аналіз, кейси та моделювання, Майстер дозволяє студентам розвивати практичні знання, критичне мислення та інноваційні навички вирішення проблем.

    • Marbella, Іспанія

    Денне навчання

    8 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Ця онлайн-програма МВА - це розширений диплом 7 рівня стратегічного управління, який передбачає 120 кредитів із 180 кредитів, необхідних для досягнення повного ступеня МВА. Решта 60 кредитів складаються з дисертації, яку можна подати та захистити особисто або за допомогою відео в Schellhammer Business School . Крім того, студенти також можуть отримати решту 60 кредитів через поповнення MBA в університеті Великобританії. Сама програма складається з 30 інтерактивних модулів та 8 письмових завдань. Інтернет-платформа навчання пропонує 30-50 навчальних годин з керованістю, включаючи відео, рекомендовані вправи та читання, Інтернет-ресурси та вправи для самотестування для кожного модуля. У середньому студент витрачає близько 15 годин на модуль і проходить курс за 8-12 місяців.

    • Brussels, Бельгія
    • Wiltz, Люксембург

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    Купажований

    Англійська

    У рейтингу QS Executive MBA Rankings № 26 у світі в категорії спільних програм EMBA UBI Business School пропонує британські програми МВА Hyflex у Брюсселі, Бельгія, з акцентом на глобалізацію, цифрову економіку та хороше громадянство. Наша далекоглядна програма MBA не тільки готує наших студентів до завтрашнього ділового світу, але й пропонує випускникам потужні професійні можливості, які також визнані QS як № 1 у кар’єрних результатах. Усі студенти UBI навчаються та отримують всесвітньо визнаний британський ступінь завдяки партнерству UBI з Мідлсексським університетом, Лондон (Великобританія).

    • Amsterdam, Нідерланди

    Заочне навчання

    18 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    У сьогоднішньому невизначеному ландшафті як бізнес, так і суспільство активно шукають відповіді, і у VU Amsterdam ми маємо рішення. Наша новаторська програма MBA розроблена для того, щоб розширити можливості лідерів підприємництва, таких як ви, і підвищити вашу ділову хватку та глобальний вплив.

    • Geneva, Швейцарія

    Денне навчання

    18 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Цей майстер призначений для професіоналів, зацікавлених у поглибленні та розширенні своїх знань у сфері міжнародного менеджменту, забезпечуючи глобальну перспективу соціальної відповідальності, стратегії та вирішення проблем. Ми готуємо студентів до досягнення успіху в постійно мінливому середовищі, пропонуючи інструменти для зростання та подальшого розвитку в міжнародному діловому світі.