48 Програма МВА Програми в Персонал 2024

Програма МВА Програми в Персонал 2024Filter
    • Online USA

    Денне навчання, Заочне навчання

    2 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Онлайн-магістр ділового адміністрування в галузі людських ресурсів від Університету Карлоу дає студентам максимальну гнучкість, коли вони готуються стати лідерами в галузі людських ресурсів. Комплексна курсова робота розроблена для зайнятих професіоналів, яким потрібні індивідуальні інструкції від досвідчених експертів. Навчайтеся у інструкторів, які мають сертифікат SHRM. Випускник протягом двох років готувався до складання національного іспиту SHRM.

    • Berlin, Німеччина

    Денне навчання

    18 Місяці

    Купажований, На кампусі

    Англійська

    Зі ступенем магістра ділового адміністрування в галузі управління людськими ресурсами ви побудуєте міцну основу знань з управління бізнесом та адміністрування, а також інструменти, необхідні для створення процесів управління талантами та розвитку людських ресурсів. Ви працюватимете над різними класними проектами, де ви зіткнетеся з деякими проблемами, які постають перед професіоналами з кадрів із малих, середніх і великих компаній, що готує вас впевнено взяти на себе будь-яку роль після закінчення навчання.

    • Scranton, США

    Заочне навчання

    2 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Спеціалізація з людських ресурсів онлайн-MBA в Університеті Скрантона надає Вам всебічні навички для виконання цих завдань, а також для розробки та реалізації організаційних цілей.

    • Online

    Денне навчання, Заочне навчання

    18 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Дізнайтеся, як визначити, найняти та розвивати найцінніший ресурс, який може мати бізнес: робочу силу. У цьому MBA зі спеціалізацією «Управління людськими ресурсами» ви подвоїте аспекти управління робочою силою в бізнес-адмініструванні та розвинете глибоке розуміння найму персоналу, мотивації персоналу та розвитку кар’єри.

    • Barcelona, Іспанія
    • Online

    Денне навчання

    10 Місяці

    Дистанційне навчання, На кампусі

    Англійська, Іспанська

    Програма MBA в галузі лідерства та управління талантами від BEBS готує професіоналів до розвитку своєї кар’єри як лідерів у сфері людських ресурсів (HR) та надає рішення для сучасних проблем у цій галузі.

    • Geneva, Швейцарія

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Люди є найціннішим активом будь-якої компанії, і зараз, як ніколи раніше, організації прагнуть до щастя та утримання великих працівників. Основна сфера управління людськими ресурсами зосереджена на управлінні людьми з соціальної, культурної та політичної точок зору, одночасно розвиваючи управлінські навички та розвиваючи творче мислення. Студенти навчаться ефективному пошуку та управління талантами на додаток до тенденцій та методів, необхідних для створення першокласної команди бізнес-професіоналів.

    • Fort Lauderdale, США

    Денне навчання

    18 Місяці

    Дистанційне навчання, На кампусі

    Англійська

    • Fayette, США
    • Hong Kong, Гонконг

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    MBA - це перспективна навчальна програма, що забезпечує студентам перспективу в галузі лідерства, інтеграції функціональних відділів, етичного управління та оцінки ризиків. Програма надає учням можливість досліджувати етичні та управлінські питання у шанованому освітньому середовищі, що підтримує навчання протягом усього життя.

    • Châteauroux, Франція
    • Baar, Швейцарія

    Заочне навчання

    18 Місяці

    Купажований, Дистанційне навчання

    Англійська

    З приходом часу сфера управління людськими ресурсами різко змінилася. Незважаючи на те, що спеціалісти з персоналу зосереджені на «людських» аспектах управління організацією, не можна заперечувати їх залежність та залежність від новітніх технологій та даних. Хоча видобуток даних не використовувався значною мірою десять років тому, проте аналітика даних у кадрових операціях виникла як неминуча потреба. Поширеність та поява цих даних та очевидний вплив, який вони мають на процеси управління персоналом, відкрили шлях до нової дисципліни; Аналітика людських ресурсів. У цій програмі студенти вивчать, що все утворює структуру аналітики персоналу, та зрозуміють вирішальну роль аналізу даних щодо основних кадрових операцій.

    • Reutlingen, Німеччина

    Денне навчання

    3 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    Міжнародний менеджмент MBA - управління людьми та культурою. Вирушайте в трансформаційну подорож управління людьми та культурою, де ви отримаєте необхідні навички, щоб керувати, надихати та формувати процвітаючу культуру на робочому місці в міжнародному контексті. Відкрийте для себе перевірені стратегії для формування мотивованої робочої сили, співпрацюйте з відділом кадрів, щоб долати труднощі на робочому місці та створювати позитивне та продуктивне робоче середовище.

    • Suceava, Румунія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Erasmus Mundus Joint Master in Resilience in Educational Contexts - EMJM FLOURISH - це 2-річна інноваційна магістерська програма повного робочого дня, яка спрямована на розвиток потенціалу викладачів і практиків у створенні контекстів, що підвищують стійкість, які забезпечують дітей і молодь необхідними ресурсами та компетенції, щоб ефективно справлятися з проблемами у своїй освіті та розвитку.

    • Geneva, Швейцарія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська, Французький

    Ця програма пропонує навчання та розвиток управлінських, міжособистісних навичок та навичок ведення переговорів для студентів відділу людських ресурсів.

    • Germany Online, Німеччина

    Денне навчання, Заочне навчання

    18 Місяці

    Дистанційне навчання

    Німецький

    Вони зацікавлені в професійних кадрів і управління персоналом в області розвитку, за допомогою якого ви хочете розширити свій перший університетський диплом для поліпшення можливостей для кар'єрного росту? Потім ви відкриваєте свій власний талант з програмою МВА «Talent Management» в AKAD University всі шанси складних лідерських позицій.

    • Arusha, Танзанія
    • Mbabane, Есватіні
    • + 1 more

    Заочне навчання

    2 років

    Купажований

    Англійська

    Управління людськими ресурсами є важливою діяльністю для сучасної та майбутньої конкурентоспроможності організацій. Неможливо переоцінити зв’язок між людськими ресурсами та продуктивністю/продуктивністю організацій. MBA з управління людськими ресурсами — це відповідна навчальна програма, яка забезпечить те, що практика людських ресурсів в організаціях рухатиметься відповідно до сучасних підходів позиціонування організацій на випередження конкурентів.

    • Sharjah, Сполучені Арабські Емірати

    Денне навчання

    12 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Цей модуль надає учням детальне розуміння різноманітних наслідків психології праці. Модуль веде учнів через психологічні принципи та теорії та їх застосування в сучасному глобальному робочому середовищі. Модуль також допомагає учням отримати чітке розуміння психометричних оцінок і дослідницьких навичок, необхідних для менеджерів.