415 Програма МВА Програми в Дослідження в галузі управління 2024

Програма МВА Програми в Дослідження в галузі управління 2024Filter
    • San Antonio, США

    Заочне навчання

    2 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Онлайн-MBA в Університеті Богоматері з Озерного університету пропонує сувору навчальну програму, яка включає особисту увагу нашого факультету, навчання практичним застосуванням теорії та стратегії бізнесу, а також прогресивний підхід, який передбачає поточні та майбутні потреби. Акредитована ACBSP, ця онлайн програма призначена для зайнятих студентів, які бажають продовжувати виконувати свої професійні та особисті зобов'язання. Виберіть одну з двох спеціалізацій в галузі управління та управління охороною здоров'я.

    • Charlotte, США

    Заочне навчання

    2 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Квенс Університет Шарлотти з найвищим рейтингом, AACSB-акредитований Гнучка МВА змушує вас глибоке розуміння основних бізнес-концепцій, так що ви можете уявити, планувати і реалізувати ініціативи у всіх аспектах бізнесу. Вибирайте з концентрації у фінансах, управлінні охороною здоров'я, лідерстві та змінах, а також у виконавчому коучингу, щоб ви могли продовжувати просування по службі, змінювати кар'єру або розпочати власний бізнес.

    • Rock Hill, США

    Заочне навчання

    2 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Інтернет-програма магістра ділового адміністрування (MBA) Університету Вінтропа з концентрацією в стратегічному лідерстві навчає навичкам, які потребують студентів, щоб стати менеджерами виконавчого рівня завдяки курсовій роботі з лідерства, глобальної конкурентоспроможності та управління людськими ресурсами. Випускники готові просунути свою кар’єру та досягти успіху як керівники чи менеджери.

    • Online USA

    Денне навчання, Заочне навчання

    2 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Онлайн-магістр ділового адміністрування в галузі лідерства та управління від Університету Карлоу дає студентам максимальну гнучкість, коли вони готуються бути ефективними та етичними менеджерами. Комплексна курсова робота розроблена для зайнятих професіоналів, яким потрібні індивідуальні інструкції від досвідчених експертів. Закінчіть навчання протягом двох років і станьте лідером із затребуваними навичками.

    • Berlin, Німеччина

    Денне навчання

    18 Місяці

    Купажований, На кампусі

    Англійська

    Ця програма надасть вам значний досвід роботи з програмним забезпеченням Salesforce, навчить навичок роботи з програмним забезпеченням і дозволить вам отримати повне розуміння того, як ви можете використовувати Salesforce. Ви також дізнаєтеся, як покращити й оптимізувати свою маркетингову стратегію, стратегію продажів і процес утримання клієнтів, щоб визначити нові можливості залучення клієнтів.

    • Online USA

    Заочне навчання

    2 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Зануртеся в стратегії та теми, які допоможуть вам досягти успіху як найкращого спеціаліста з продажів, що керується даними. Випускник готовий керувати командами, яким доручено продавати широкий спектр продуктів і послуг, керувати різноманітними обліковими записами та повідомляти про цінність клієнтам і замовникам.

    • Online

    Денне навчання, Заочне навчання

    18 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Як чітко продемонстрували нещодавні глобальні збої в ланцюгах постачання, наш все більш глобалізований світ робить роботу менеджерів ланцюгів постачання значно складнішою – і значно важливішою. Відточіть свої управлінські та адміністративні навички та поєднайте їх із сильним розумінням глобальної логістики зі ступенем МВА в галузі управління ланцюгами поставок

    • Livingston, США

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Інтернет-магістр ділового адміністрування Університету Західної Алабами підготує вас до просування своєї кар'єри, відточуючи свої навички в широкому діапазоні основних бізнес-тем. З кількома концентраціями програм ви закінчите спеціальне навчання в галузі, яка відповідає вашим цілям у кар’єрі.

    • City of Carlisle, Великобританія

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    Дистанційне навчання

    Англійська

    У мінливому світі лідерство - це здатність впливати на групу щодо досягнення цілей та цінностей, які є стійкими та містять бачення майбутнього. Розроблений для завтрашнього лідера, MBA у галузі лідерства та стійкості створює видатних менеджерів з унікальною кар'єрною можливістю, орієнтованою на керівництво.

    • Online Spain

    Денне навчання, Заочне навчання

    12 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Швидкість глобальних інновацій та швидкий розвиток технологій трансформують традиційну бізнес-модель та підхід компаній до ринку, функціонування та управління. У цьому сценарії структура компаній буде вдосконалена разом із роллю менеджерів та професіоналів, які повинні володіти твердими та м'якими навичками, щоб досягти успіху в глобальному бізнес-середовищі. Магістр наук у галузі глобального ділового адміністрування - це комплексна програма, яка забезпечує глобальну перспективу впливу цифрових технологій на розвиток, зростання та успіх компаній, а також знання, навички та професійну практику для роботи в сучасному цифровому світі. Програма спеціально розроблена для аспірантів та професіоналів, які хочуть набути глобальної перспективи бізнесу та широкого розуміння того, як використовувати технології для вдосконалення традиційних структур та створення нових організаційних моделей. Завдяки мультидисциплінарній навчальній програмі, яка охоплює міжнародний бізнес, глобальні фінанси, цифрові трансформації та лідерство, магістр забезпечує навички застосування передових бізнес-стратегій у глобальному контексті, беручи до уваги ризики, пов'язані з політичними, соціальними та екологічними установками. Використовуючи новітні методики викладання, такі як ситуаційний аналіз, кейси та моделювання, Майстер дозволяє студентам розвивати практичні знання, критичне мислення та інноваційні навички вирішення проблем.

    • Rennes, Франція

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Магістерська програма «Міжнародний менеджмент», започаткована у вересні 2008 року Вищою школою менеджменту Університету Ренна1 ( IGR-IAE Rennes ), спеціально орієнтована на англомовних студентів із 4-річним ступенем бакалавра економіки чи менеджменту, а також на випускників із досвідом крім менеджменту (інженерія, хімія, охорона здоров’я, гуманітарні та соціальні науки).

    • Geneva, Швейцарія

    Денне навчання

    18 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Цей майстер призначений для професіоналів, зацікавлених у поглибленні та розширенні своїх знань у сфері міжнародного менеджменту, забезпечуючи глобальну перспективу соціальної відповідальності, стратегії та вирішення проблем. Ми готуємо студентів до досягнення успіху в постійно мінливому середовищі, пропонуючи інструменти для зростання та подальшого розвитку в міжнародному діловому світі.

    • Jyväskylä, Фінляндія

    Заочне навчання

    18 Місяці

    Купажований

    Англійська

    Навчайтеся на магістратурі у Фінляндії! Основна мета цієї програми полягає в тому, щоб ви могли розвинути професійні навички, впроваджувати нові ідеї, вирішувати складні бізнес-проблеми та досліджувати нові бізнес-можливості. Наша програма призначена для тих, хто, відчувши багато аспектів ділового світу, хоче просувати свою кар'єру вперед і підвищити свою компетентність.

    • Barcelona, Іспанія
    • Online

    Денне навчання

    10 Місяці

    Дистанційне навчання, На кампусі

    Англійська

    З нашою подвійною акредитацією MBA з міжнародного електронного управління ланцюгами поставок ви отримаєте практичну та надійну підготовку в галузі, яка зазнала багатьох змін за останнє десятиліття. Для використання переваг цієї нової технології потрібні професіонали.

    • Petaluma, США

    Денне навчання, Заочне навчання

    18 Місяці

    Купажований, Дистанційне навчання

    Англійська

    MBA в Creative Enterprise розроблений для того, щоб випускникам, які мають освіту в основних бізнес-функціях, таких як менеджмент, маркетинг, фінанси, операції та стратегія. Навчальна програма Мердіан МВА містить три аспекти через усі курси: 1) трансформаційні інновації, 2) бізнес як засіб відродження загального користування та 3) підприємництво, що є генеративним, а не екстрактивним.