94 Програма МВА Програми в Дослідження в галузі управління в США for 2024

Програма МВА Програми в Дослідження в галузі управління в США for 2024Filter
    • San Antonio, США

    Заочне навчання

    2 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Онлайн-MBA в Університеті Богоматері з Озерного університету пропонує сувору навчальну програму, яка включає особисту увагу нашого факультету, навчання практичним застосуванням теорії та стратегії бізнесу, а також прогресивний підхід, який передбачає поточні та майбутні потреби. Акредитована ACBSP, ця онлайн програма призначена для зайнятих студентів, які бажають продовжувати виконувати свої професійні та особисті зобов'язання. Виберіть одну з двох спеціалізацій в галузі управління та управління охороною здоров'я.

    • Charlotte, США

    Заочне навчання

    2 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Квенс Університет Шарлотти з найвищим рейтингом, AACSB-акредитований Гнучка МВА змушує вас глибоке розуміння основних бізнес-концепцій, так що ви можете уявити, планувати і реалізувати ініціативи у всіх аспектах бізнесу. Вибирайте з концентрації у фінансах, управлінні охороною здоров'я, лідерстві та змінах, а також у виконавчому коучингу, щоб ви могли продовжувати просування по службі, змінювати кар'єру або розпочати власний бізнес.

    • Rock Hill, США

    Заочне навчання

    2 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Інтернет-програма магістра ділового адміністрування (MBA) Університету Вінтропа з концентрацією в стратегічному лідерстві навчає навичкам, які потребують студентів, щоб стати менеджерами виконавчого рівня завдяки курсовій роботі з лідерства, глобальної конкурентоспроможності та управління людськими ресурсами. Випускники готові просунути свою кар’єру та досягти успіху як керівники чи менеджери.

    • Online USA

    Денне навчання, Заочне навчання

    2 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Онлайн-магістр ділового адміністрування в галузі лідерства та управління від Університету Карлоу дає студентам максимальну гнучкість, коли вони готуються бути ефективними та етичними менеджерами. Комплексна курсова робота розроблена для зайнятих професіоналів, яким потрібні індивідуальні інструкції від досвідчених експертів. Закінчіть навчання протягом двох років і станьте лідером із затребуваними навичками.

    • Online USA

    Заочне навчання

    2 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Зануртеся в стратегії та теми, які допоможуть вам досягти успіху як найкращого спеціаліста з продажів, що керується даними. Випускник готовий керувати командами, яким доручено продавати широкий спектр продуктів і послуг, керувати різноманітними обліковими записами та повідомляти про цінність клієнтам і замовникам.

    • Livingston, США

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Інтернет-магістр ділового адміністрування Університету Західної Алабами підготує вас до просування своєї кар'єри, відточуючи свої навички в широкому діапазоні основних бізнес-тем. З кількома концентраціями програм ви закінчите спеціальне навчання в галузі, яка відповідає вашим цілям у кар’єрі.

    • Petaluma, США

    Денне навчання, Заочне навчання

    18 Місяці

    Купажований, Дистанційне навчання

    Англійська

    MBA в Creative Enterprise розроблений для того, щоб випускникам, які мають освіту в основних бізнес-функціях, таких як менеджмент, маркетинг, фінанси, операції та стратегія. Навчальна програма Мердіан МВА містить три аспекти через усі курси: 1) трансформаційні інновації, 2) бізнес як засіб відродження загального користування та 3) підприємництво, що є генеративним, а не екстрактивним.

    • London, Великобританія
    • Boston, США
    • + 1 more

    Заочне навчання

    26 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Станьте частиною всесвітньої когорти професіоналів, які хочуть вийти вперед, не виходячи з дому. Ми запустили нашу програму МВА з найвищим рейтингом онлайн, щоб надати студентам, які мають глобальне мислення, захоплюючий досвід навчання на практиці, який забезпечує максимальну гнучкість.

    • Fort Lauderdale, США

    Денне навчання

    18 Місяці

    Дистанційне навчання, На кампусі

    Англійська

    Поки товари виготовляються в одному місці, а покупці знаходяться в іншому, завжди існуватиме попит на талановитих спеціалістів із ланцюга поставок, особливо оскільки глобалізація стає стандартною практикою практично для кожної галузі. Важливість цієї дисципліни для кінцевого результату полягає в тому, чому багато керівників ланцюгів постачання є невід’ємними учасниками вищого керівництва та команд засідань. Цей ступінь MBA з управління ланцюгами поставок та операційних систем, призначений STEM, охоплює стратегію та реалізацію забезпечення ефективного, прибуткового переміщення та зберігання товарів, від точки походження до споживання, включаючи внутрішні та міжнародні джерела. Ви поєднаєте ці спеціалізовані знання з передовою основою бізнесу, отриманою в рамках основної навчальної програми MBA. Отриманий ступінь дає вам змогу розпочати роботу – бути готовими робити інформований і цінний внесок у процес управління ланцюгом постачання вашої організації та прийняття рішень.

    • Fayette, США
    • Hong Kong, Гонконг

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    MBA - це перспективна навчальна програма, що забезпечує студентам перспективу в галузі лідерства, інтеграції функціональних відділів, етичного управління та оцінки ризиків. Програма надає учням можливість досліджувати етичні та управлінські питання у шанованому освітньому середовищі, що підтримує навчання протягом усього життя.

    • South Orange, США

    Денне навчання

    5 років

    На кампусі

    Англійська

    • Rutherford, США

    Денне навчання

    20 Місяці

    Купажований

    Англійська

    Felician University Майстер ділового адміністрування в інноваціях і підприємницькому лідерстві розроблений, щоб надати студентам не лише знання про бізнес-контент, але й навички лідерства для 21-го століття, що призводить до здатності приймати кращі бізнес-рішення та працювати з різноманітними командами для досягнення результатів .

    • Hammond, США

    Денне навчання

    1 рік

    Дистанційне навчання

    Англійська

    MITech MBA — це 100% онлайн-програма MBA з технологічним фокусом (Managing Information and Technology — MITech). Учні зрозуміють, як технологія впливає на прийняття управлінських рішень, таких як стратегічне планування та розподіл ресурсів. Випускники будуть краще підготовлені до прийняття управлінських рішень, які розвиваються разом із розвитком технологій.

    • Davie, США

    Заочне навчання

    18 Місяці

    Дистанційне навчання

    Іспанська

    Майстер ділового адміністрування з концентрацією на управлінні проектами надає вам найбільш корисні інструменти для управління проектами та для керівних робочих команд. Роль керівника проекту та управління цією підприємницькою діяльністю за допомогою програм та проектів відіграють важливу роль для досягнення успіху бізнесу та дозволяють боротися з постійними змінами у глобальному середовищі.

    • Newark, США

    Заочне навчання

    16 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Магістр ділового адміністрування у сфері стратегічного лідерства.