9 Програма МВА Програми в Менеджмент в Великобританія for 2024

Програма МВА Програми в Менеджмент в Великобританія for 2024Filter
    • Zürich, Швейцарія
    • Switzerland Online, Швейцарія
    • + 1 more

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Йоркська бізнес-школа MBA в галузі управлінського консалтингу надає студентам широкі знання та критичне розуміння галузі консалтингу в галузі управління та оцінку останніх викликів та можливостей. Ви отримаєте розуміння консалтингових методів та методологій та розвинете низку передаваних навичок. Програма надає вам знання ключових теорій, дебатів та практик, що використовуються в управлінських консультаціях, і ви зосередитесь на розвитку навичок та компетенцій, які будуть корисні для майбутньої кар'єри консультанта. Програма об'єднує актуальну сучасну академічну теорію та дослідження з практичним розумінням діяльності в організаціях. Ви будете досліджувати проблеми, що мають значний вплив в організаціях, працюючи з іншими та спираючись як на їхній досвід, так і на ваш власний. Програма надає вам можливість працювати з іншими лідерами та потенційними лідерами. Це буде розроблено шляхом надання вам можливості ділитися знаннями, співвідносити це з теоріями, розробленими на основі відповідних досліджень, та навчанням на практичному застосуванні.

    • UK Online, Великобританія

    Денне навчання, Заочне навчання

    18 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Дізнайтеся, як доставити маркетинг, стратегічний менеджмент, фінансовий і оперативний досвід на вимогу, і розширити свій вибір кар'єри.Ця програма призначена Лондонською Школою Бізнесу та

    • London, Великобританія
    • Boston, США
    • + 1 more

    Заочне навчання

    26 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Станьте частиною всесвітньої когорти професіоналів, які хочуть вийти вперед, не виходячи з дому. Ми запустили нашу програму МВА з найвищим рейтингом онлайн, щоб надати студентам, які мають глобальне мислення, захоплюючий досвід навчання на практиці, який забезпечує максимальну гнучкість.

    • Bradford, Великобританія

    Заочне навчання

    2 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Наша магістерська програма ділового адміністрування забезпечить вас стратегічними, фінансовими та людськими навичками, які вам знадобляться для прогресу та ефективної роботи на вищому рівні.

    • Wallisdown, Великобританія

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Розроблений у відповідь на потреби бізнесу, цей курс був ретельно розроблений, щоб підняти вашу кар’єру на новий рівень. Дізнайтесь, як діяти як глобальний лідер, який розуміє бізнес -екосистему в умовах дедалі нестабільнішого середовища.

    • Birmingham, Великобританія

    Денне навчання, Заочне навчання

    Дистанційне навчання, На кампусі

    Англійська

    Aston MBA спирається на наших провідну світових дослідженнях в галузі міжнародного бізнесу та нашої глобальної мережі корпоративних зв'язків, щоб перетворити вас в динамічний і рухливий бізнесі-лідер. Ми працюємо з вами, щоб збільшити свої можливості і збільшити продуктивність, що дозволяє вам стати чуйним керівником, який добре обладнаний для прийняття рішень з глобальної точки зору.

    • Online United Kingdom

    Заочне навчання

    2 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Отримайте навички, необхідні для прискорення кар’єри менеджера, за допомогою онлайн-ступеню MBA від Plymouth Marjon University. Цей британський курс створено для тих, хто навчається дистанційно, у навчальну програму включено стійкі цінності для надання передових методів управління. Завдяки цьому курсу ви покращите свою практику як бізнес-лідера та матимете можливість навчатися з будь-якої точки світу.

    • York, Великобританія

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Підніміть свої навички в бізнесі на новий рівень, отримавши міжнародно визнану та високо оцінену нагороду. Цей курс призначений для керівників, які хочуть підняти свою кар’єру, або тих, хто прагне до керівних ролей у майбутньому. MBA Йоркської бізнес-школи розвиває ваше критичне розуміння питань, пов'язаних з бізнесом та управлінням, та розширює вашу здатність до максимізації індивідуального та організаційного потенціалу.

    • Cardiff, Великобританія

    Купажований

    Англійська

    Розташована у місті, відому за культуру, різноманітність, захоплюючу історію понад 2000 років, мову, освіту та спортивні інститути, Школа управління