4 Програма МВА Програми в Готельний менеджмент в США for 2024

Програма МВА Програми в Готельний менеджмент в США for 2024Filter
    • San Diego, США

    Денне навчання

    12 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Магістр ділового адміністрування (MBA) із концентрацією в управлінні готельним господарством – це інтенсивна та інноваційна ступінь, яка готує студентів стати ефективними менеджерами та лідерами індустрії гостинності. Програма пропонується у партнерстві з Інститутом готельного менеджменту Vatel та Міжнародним університетом Alliant.

    • Los Angeles, США

    Денне навчання

    12 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Магістр ділового адміністрування (MBA) із концентрацією в управлінні гостинністю - це інтенсивний та інноваційний ступінь, який готує студентів до ефективних менеджерів та лідерів індустрії гостинності. Програма пропонується у партнерстві з Інститутом гостинності Vatel та Міжнародним університетом Alliant.

    • Online
    • Orlando, США
    • + 2 more

    Денне навчання, Заочне навчання

    18 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Цю програму MBA викладають якісні професіонали та зосереджується на сфері туризму. У структурах, пов'язаних з останніми, випускники займають посади, пов'язані з продажами, маркетингом, комунікаціями, менеджментом, закупівлями, логістикою, консалтингом, виробництвом продуктів або послуг туризму та гостинності, менеджментом або адмініструванням.

    • Pomona, США

    На кампусі

    Англійська

    Коледж ділового адміністрування у партнерстві з Коллінзьким коледжем пропонує ступінь магістра ділового адміністрування з акцентом на індустрію гостинності.