48 EMBA Програми в Дослідження в галузі управління в Europa for 2024

EMBA Програми в Дослідження в галузі управління в Europa for 2024Filter
    • London, Великобританія
    • Dubai, Сполучені Арабські Емірати

    Заочне навчання

    18 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Збалансуйте роботу та навчання за допомогою цієї програми неповного робочого дня, яка поєднує захоплюючий досвід у кампусі з гнучкістю, яка потрібна для зайнятих професіоналів.

    • City of Carlisle, Великобританія

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    Дистанційне навчання

    Англійська

    MBA - це найкраща кваліфікація управління для менеджерів. Розроблений для вашого успіху, MBA створює видатних менеджерів, які володіють всебічними знаннями про новітні ділові практики. Цей MBA дає вам чудовий огляд ділового світу та додатково покращує ваші знання та навички. Це забезпечує набагато глибше розуміння ділового середовища та допомагає стати здатними менеджерами. Ця глобальна кваліфікація золотого стандарту управління забезпечує суворий та складний досвід ведення бізнесу та управління в аспірантурі, в якому студенти розвиваються разом з іншими досвідченими менеджерами та бізнес-професіоналами, щоб полегшити їхнє досягнення більш ефективними менеджерами чи професіоналами.

    • Amsterdam, Нідерланди

    Заочне навчання

    18 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Звільнившись від звичайних підходів, наш Executive MBA: Leading with Purpose — це спільне створення знань і спільна робота, щоб поставити великі, складні питання та глибше заглибитися в проблеми сьогоднішнього та майбутнього.

    • Barcelona, Іспанія

    Заочне навчання

    12 Місяці

    На кампусі

    Іспанська

    Виконавчий MBA EAE це наш МВА, який працює за сумісництвом, створений для підвищення Вашого професійного розвитку в рамках існуючої компанії або створення власного бізнесу. EMBA розроблена для керівників та підприємців з більш ніж шестирічним досвідом, амбіціями та інноваційним духом. Програма Executive MBA поводиться як екосистема, яка сприяє розвитку аналітичних та лідерських навичок за допомогою оновлених та практичних методів, забезпечуючи при цьому гнучкість, необхідну у вашому повсякденному житті.

    • Online

    Денне навчання, Заочне навчання

    18 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Ця онлайн-програма MBA (CMI) від Arden University забезпечує важливу перевагу для досягнення успіху на вищому рівні бізнесу, зосереджуючись на лідерських якостях, стабільності бізнесу та розробці стратегічних моделей. Незалежно від того, чи створюєте ви нішевий стартап, чи працюєте у міжнародно визнаній корпорації, програма МВА Arden надає вам навички, необхідні для досягнення успіху.

    • Berlin, Німеччина

    Денне навчання

    12 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Курс магістра ділового адміністрування (MBA) Берлінського університету в Берліні дає вам передові лідерські навички та ділову хватку, необхідні для вступу на посади на вищому рівні управління. Протягом курсу ви дізнаєтесь про новітні практики управління та лідерства вчених, які мають багатий досвід реальної галузі, охоплюючи такі основні функції управління, як лідерство, маркетинг, управління людськими ресурсами, фінанси тощо. Програма МВА Арденського університету в Берліні надасть вам безліч знань та досвіду, що зробить вас найпопулярнішим кандидатом на ринку праці.

    • Paris, Франція
    • Roubaix, Франція

    Заочне навчання

    16 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Edhec Executive MBA – це програма з потрійною акредитацією однієї з провідних бізнес-шкіл Європи. Він призначений для досвідчених менеджерів, підприємців та керівників вищого рівня, які прагнуть відчути професійну трансформацію.

    • Geneva, Швейцарія

    Денне навчання

    12 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Програма Online Executive MBA складається з основних курсів, які ви повинні пройти. Деякі з тем включають триваючий розвиток штучного інтелекту, підживлення трансформації культури, йти в ногу з вибухом даних, роботи, підвищення цінності людських навичок, автоматизація стимулює нові зміни навичок, етичні виклики для лідерів і компаній.

    • Online Switzerland

    Заочне навчання

    10 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Вивчіть реальні навички, необхідні для того, щоб отримати просування по службі швидше, ніж ваші колеги, і стати успішним лідером або підприємцем. Отримайте міжнародний онлайн-ступінь МВА, акредитацію Великобританії та додаткові сертифікати курсу Гарвардського університету, Массачусетського технологічного інституту, Колумбійського університету, Імперського університету, IBM та AWS. Якщо ви хочете виділитися з-поміж конкурентів, це правильна програма Global Online MBA для участі!

    • Geneva, Швейцарія

    Заочне навчання

    11 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Цей формат Executive MBA призначений для професіоналів, керівників, менеджерів з високим потенціалом і підприємців, які хочуть підняти свою кар'єру на новий рівень. За версією CEO Magazine 2021, ця акредитована програма займає 1-е місце в Швейцарії та 4-е у світі.

    • Online Italy

    Заочне навчання

    15 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    International Flex EMBA виступає як наша інноваційна міжнародна програма Executive MBA, яка надається в цифровому вигляді, надаючи вам можливість отримати ті самі компетенції, побудувати мережу відносин і досягти такого ж ступеня, як і в традиційних форматах Executive MBA, і все це з максимальною гнучкість. i-Flex дозволяє професіоналам у всьому світі отримати високоякісну управлінську освіту, підвищуючи їх здатність вирішувати нові бізнес-завдання в глобальному масштабі та сприяти міжнародному кар’єрному росту. Протягом усієї програми студенти мають можливість співпрацювати з мультикультурними командами та взаємодіяти з міжнародними викладачами, забезпечуючи багатий та різноманітний досвід навчання.

    • Berlin, Німеччина

    Денне навчання

    2 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    Підготуйтеся до наступного кроку в кар’єрі. Зміцніть свій досвід управління та навчіться використовувати свої навички під час цифрової трансформації, щоб очолити різноманітні та міжнародні команди за допомогою Executive MBA General Management.

    • Valbonne, Франція
    • Belo Horizonte, Бразилія
    • + 6 more

    Заочне навчання

    18 Місяці

    Купажований

    Англійська

    Учасники програми вчаться визначати слабкі сигнали, орієнтуватися у взаємопов’язаних мегатенденціях і розвивати міждисциплінарний підхід, щоб зрозуміти світ з точки зору, що виходить за рамки традиційного менеджменту.

    • Warsaw, Польща

    Заочне навчання

    18 Місяці

    Купажований, Дистанційне навчання

    Англійська

    Мета програми - дати вам цілісне уявлення про найважливіші управлінські проблеми. Робота з тактичними та стратегічними рішеннями, прийнятими на виконавчому рівні, моніторинг ефективності та вжиття заходів для усунення несправностей, вирішення проблем у бізнес -середовищі, переговори щодо ключових угод, розробка гнучких та ефективних систем комунікації - усі ці обов’язки вимагають старанності, технічної підготовленості та емоційного інтелекту. Наш Executive MBA, зокрема, зосереджений на тому, щоб допомогти вам вирости як лідер і змінити своє мислення. Ми робимо великий акцент на розвитку вашого лідерського потенціалу.

    • Rotterdam, Нідерланди

    Заочне навчання

    21 Місяці

    Купажований, На кампусі

    Англійська

    Global Executive MBA - це 21-місячний MBA, який працює за сумісництвом, спеціально розроблений для керівників вищої ланки з мінімальним 10-річним досвідом роботи в аспірантурі, включаючи 3-5 років досвіду управління.