1-річна програма MBA Програми в Бізнес-дослідження в Лаґос, Нідерланди для 2024

Фільтри

Фільтри

  • 1-річна програма MBA
  • Німеччина
  • Бізнес-дослідження
  • Лаґос
Сфери навчання
    Авіація (0)Адміністративні дослідження (0)Архітектурні дослідження (0)Будівництво (0)Бізнес-дослідження (0)Виконавські види мистецтва (0)Гуманітарні науки (0)Дослідження в галузі управління (0)Дослідження дизайну (0)Дослідження спорту та фізичних вправ (0)
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Жодна програма не відповідає вашим критеріям пошуку. Уточніть ваші фільтри.

Clear filters

1-річна програма MBA Програми в Бізнес-дослідження

Програма з бізнесу є областю знань, яка забезпечує студентам знання та навички для побудови кар'єри в сфері бізнесу. Навчання може складатися з таких предметів, як фінанси, бухгалтерський облік, економіка, організація досліджень, ділова етика та маркетинг.

Людей, мови та культури Нідерландів називають "голландська ". Сучасної європейської країні сьогодні, Нідерланди зберіг свій високий міжнародний характер і відомий своїм ліберальним менталітетом. У Нідерландах багато університетів. У країні останнім часом перетворюється свої назви в бакалавр / магістр системи.Є два типи університетів: Академічний (більшу увагу приділяє питанням теоретичних знань, він же "Universiteit ") або прикладних наук (приділяти більше на практичні знання, він же "Hogeschool ")

Студенти, які заробляють 1-річний MBA, можуть бути обладнані знаннями та навичками, необхідними для досягнення керівних посад у діловому світі. Програма магістра ділового адміністрування, як правило, поєднує класну роботу з індивідуальним тренінгом для особистого розвитку.