5 Заочна або вечірня MBA Програми в Фінанси 2024

Фільтри

Фільтри

  • Заочна або вечірня MBA
  • Економічні дослідження
  • Фінанси
Сфери навчання
  • Економічні дослідження (5)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Заочна або вечірня MBA Програми в Фінанси

    Неповний робочий день МВА може стати ідеальним рішенням, щоб допомогти зайнятим професіоналам перейти до своєї кар'єри, надаючи важливі навички роботи на сучасному робочому місці. Ці передові навчальні програми часто охоплюють курсові роботи, пов'язані з діловими навичками, з менш інтенсивним графіком, ніж програми на повний робочий день, що краще дозволяє збалансувати школу та роботу.

    Майбутні студенти можуть задатися питанням про те, що таке неповний робочий день MBA в галузі фінансів? Неповний MBA в галузі фінансів, як правило, просунута ступінь бізнесу в галузі фінансів. Курсова робота часто включає основні бізнес-тренінги з таких предметів, як економіка, маркетинг, бухгалтерський облік та статистика, а також фінансові, банківські та інвестиційні теми, такі як ф'ючерс і опціони та банкрутство. Програми можуть приділяти більше уваги як бізнесу, так і фінансам, або забезпечити рівний баланс двох пов'язаних областей.

    Випускники з неповним робочим часом MBA in Finance часто розробляють ряд корисних навичок, включаючи методи управління. Навички управління фінансами та аналізу можуть бути корисними для широкого кола професій.

    Не всі часткові програми МВА коштують однакової суми. Витрати можуть відрізнятися залежно від різних чинників, включаючи конкретний коледж чи університет, а також тривалість навчання. Дослідження програмних витрат та розгляду фінансових ресурсів може допомогти майбутнім студентам прийняти правильне рішення.

    Неповний MBA в галузі фінансів, як правило, готує випускників для кар'єри в будь-якій кількості областей. Випускники можуть бути добре підготовлені до таких ролей, як комерційний або інвестиційний банкір, головний фінансовий директор, фінансовий аналітик та фінансовий директор. На додаток до фінансово орієнтованої кар'єри, навички та досвід, отримані за сумісництвом MBA in Finance, можуть готувати випускників на посадах, включаючи адміністратора, власника бізнесу та головного виконавчого директора.

    Неповний робочий день для отримання програми MBA часто доступні в установах у всьому світі. Інтернет-програми можуть бути доступними на додаток до традиційних програм, розташованих на кампусі. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.