2 Заочна або вечірня MBA Програми в Технологічні дослідження 2024

Фільтри

Фільтри

  • Заочна або вечірня MBA
  • Технологічні дослідження
Сфери навчання
  • Технологічні дослідження (2)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Заочна або вечірня MBA Програми в Технологічні дослідження

МВА є коротким для магістра ділового адміністрування і є аспірантом, який зазвичай зосереджений на управлінні бізнесом. Придбання цієї дисципліни неповний робочий день може зайняти більше часу, але це часто буває простішим для бюджету.

Що таке неповний робочий день MBA в галузі технологій, у будь-якому випадку? Цей ступінь може допомогти студентам просунутися у своїй поточній або бажаної кар'єри до рівня середнього та верхнього управління. Вивчана технологія часто являє собою суміш встановленої практики та нових комп'ютерних програм. Управління програмним забезпеченням, проектування та архітектура - це деякі загальні курси в даній мірі, тому найчастіше перевагу стає твердим фоном в галузі інформатики.

Деякі навички, які ви можете навчатися під час цієї програми, включають основні несправності, використання фінансового програмного забезпечення та організацію. Усунення несправностей та знання різноманітних програмних пакетів можуть допомогти вам у будь-яких ваших щоденних технологічних заходах. Організація може допомогти вам більш ефективно використовувати свій час та ресурси.

Щоб з'ясувати ступінь бюджету, дізнайтеся, які книги та інструменти потрібно придбати разом із вартістю навчання. Це може відрізнятися серед шкіл, тому постарайтеся дізнатись стільки, скільки ви можете, перш ніж завершити реєстрацію.

Просто вивчення технології може отримати позицію на початковому рівні, працюючи з комп'ютерним обладнанням або програмним забезпеченням, але MBA означає, що ви можете перейти до керівної ролі. Технологія обробки важлива для будь-якого бізнесу, який хоче розвиватися на цифровому ринку. Деякі посади для пошуку включають директора з інформаційних систем, керівника проекту та головного технолога. Завдяки МВА, також можна досягти прогресу в рамках вашої поточної роботи.

Школи в усьому світі зазвичай пропонують ступені в галузі технологій. Щоб знайти те, що підходить саме вам, розгляньте, чи хочете ви переїхати в іншу країну або навчатися вдома. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.