6 Заочна або вечірня MBA Програми в Міжнародний менеджмент 2024

Фільтри

Фільтри

  • Заочна або вечірня MBA
  • Дослідження в галузі управління
  • Міжнародний менеджмент
Сфери навчання
  • Дослідження в галузі управління (6)
    • Повернутися до основної категорії
    Локації
    Знайти більше місць
    Тип ступеня
    Тривалість
    Темп навчання
    Мова
    Мова
    Формат навчання

      Заочна або вечірня MBA Програми в Міжнародний менеджмент

      Неповний робочий день МВА - це спосіб заробити вищу освіту, не жертвуючи стільки часу, скільки від вашої поточної роботи. Якщо ви не заперечуєте, що пройти програму довше, це може бути гарним варіантом для розповсюдження часу та грошей.

      Що таке неповний MBA в міжнародному менеджменті? Зазвичай ця програма фокусується на тому, як підприємства можуть обробляти себе на світовому ринку, зберігаючи при цьому місцеву актуальність. Деякі програми вимагають лише ступеня бакалавра, але інші вимагають багаторічного досвіду роботи. Курси, які ви можете взяти, включають міжкультурний зв'язок, управління фінансовими ресурсами, корпоративні фінанси, кількісні методи та управління інноваціями. Ви також можете вибрати зосередитися на конкретній міжнародній області, такій як Європа або Азія.

      Є багато навичок, які ви можете придбати під час цієї програми ступеня, включаючи управління часом, лідерство та спілкування. Управління часом може зробити нашу щоденну діяльність більш ефективною, тоді як спілкування та лідерство дозволять вам довіряти соціальним налаштуванням.

      Працевлаштування за сумісництвом може коштувати менш за кожен семестр через те, що він купує менше книг і реєструє менше класів, але кожна школа вимагає різних витрат. Щоб визначити, скільки грошей вам знадобиться, слід також враховувати вартість проїзду для будь-яких класів, які ви не можете брати в Інтернеті.

      Міжнародна програма управління може підготувати вас до різноманітних професій. Деякі посади для пошуку включають фінансового аналітика, фахівця з торгівлі та іноземного службовця. Підприємствами, які наймають випускників МВА, є акціонерні товариства, банки та інші фінансові інститути. Через міжнародну спрямованість, можна знайти роботу практично в будь-якій країні.

      Як міжнародний предмет, програми МВА в міжнародному менеджменті можна знайти у всьому світі. З багатьма навчальними закладами, які пропонують онлайн-варіанти, потрібно час, щоб визначити, що найкраще підходить для вашого способу життя. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.