1 Заочна або вечірня MBA Програми в Міжнародний бізнес в Бангкок, Таїланд для 2024

Фільтри

Фільтри

  • Заочна або вечірня MBA
  • Бізнес-дослідження
  • Міжнародний бізнес
Сфери навчання
  • Бізнес-дослідження (1)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Заочна або вечірня MBA Програми в Міжнародний бізнес

    Бангкок є одним з кращих місць, щоб зробити ваші дослідження в Таїланді. Бангкок має прохолодну атмосферу для ведення вашого особистого дослідження не забуваючи при цьому відмінні університети, такі як Університет Касетсарт, що він приймає.

    Студенти, які зацікавлені в міжнародному ринку, можуть захотіти отримати освіту на програмах MBA з міжнародного бізнесу. Такі магістерські програми фокусуються на операціях та управлінні глобальними компаніями, а також на розвиток комунікативних навичок, які необхідні для успішного ведення бізнесу з представниками різних мов і культур.

    Таїланд (ประเทศไทย), офіційна назва Королівство Таїланд (ราช อาณาจักร ไทย) є країною в Південно-Східній Азії з берега на Андаманського моря і Сіамської затоки. Столиця Бангкок на початку багато відвідувачів 'маршрути, і в той час як сучасне місто, він має багату культурну спадщину.

    MBA неповного робочого дня або магістр ділового адміністрування - це відмінний спосіб скористатися можливостями вищої освіти. Цей тип програми, призначений для працюючих професіоналів, зазвичай пропонує більш гнучкий графік навчання, ніж типовий ступінь.