4 Заочна або вечірня MBA Програми в Маркетингові дослідження 2024

Фільтри

Фільтри

  • Заочна або вечірня MBA
  • Маркетингові дослідження
Сфери навчання
  • Маркетингові дослідження (4)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Заочна або вечірня MBA Програми в Маркетингові дослідження

МВА або магістр ділового адміністрування - це ступінь вправи, що зазвичай зосереджується на управлінні бізнесом. Неповний варіант цього ступеня - це лише спосіб навчання під час роботи або догляду за сім'єю.

Більш конкретно, що таке неповний робочий день MBA в маркетингових дослідженнях? Маркетинг зосереджується на тому, як продавати товари та послуги споживачам, і часто ви можете вибрати багато підполей. До них відносяться розкіш, міжнародне, словотвірне та вірусне маркетинг. В рамках маркетингу можна очікувати вивчення принципів мікроекономіки та макроекономіки, теоретичного маркетингу та екологічного аналізу. Деякі передумови включають досвід роботи в бізнесі та розуміння основних методів маркетингу.

Три навички, які ви можете навчатися в цій програмі, включають креативність, публічне спілкування та спілкування. Творчість може допомогти з щоденними завданнями вирішення проблем, тоді як спілкування та публічне спілкування можуть допомогти вам почувати себе комфортно в соціальних налаштуваннях.

Ви, ймовірно, повинні будете скласти бюджет, перш ніж почати свою MBA, щоб ви не закінчили фінансування середньої програми. Коли ви обмежуєте вибір школи, зверніться до головного офісу, щоб дізнатися про витрати, такі як реєстрація та інші збори, які можуть відрізнятися від школи до школи.

МВА може кваліфікувати вас на різних посадах в бізнесі, промисловості, освіті та філантропії. Для того, щоб зосередитись на художніх маркетингових ЗМІ, можете подати заявку на посаду арт-директора з реклами. Якщо ви зосереджуєтесь більше на отриманні слова за допомогою сучасних засобів, деякі назви робочих місць, до яких слід шукати, включають менеджера із соціальних мереж та співробітника зі зв'язків з громадськістю. Інші посади, які ви можете шукати, - менеджер подій, дослідник ринку, медіа-планувальник та менеджер веб-вмісту.

Маркетинг може бути корисним у всьому світі, тому ви можете знайти школи з МВА у цій темі майже скрізь. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.