4 Заочна або вечірня MBA Програми в Маркетинг 2024

Фільтри

Фільтри

  • Заочна або вечірня MBA
  • Маркетингові дослідження
  • Маркетинг
Сфери навчання
  • Маркетингові дослідження (4)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Заочна або вечірня MBA Програми в Маркетинг

    Магістр ділового адміністрування неповний робочий день є ступенем, який часто намагається студентам, які бажають продовжувати свою кар'єру з розвиненою освітою. Програма неповного робочого дня є корисною для тих, хто потребує закінчення ступеня повільніше, а також керувати іншими обов'язками.

    Що таке неповний MBA в маркетингу? МВА може проходити за будь-якою кількістю спеціальностей і проводитись у багатьох різних формах. MBA, що спеціалізується на маркетингу, - програма, орієнтована на брендинг, рекламу та споживчі відносини. З огляду на сьогоднішній ринок, акцент може бути спрямований на інтернет-маркетинг та використання соціальних мереж у продажах, рекламних акціях та придбанні клієнтів. Крім тематики електронного маркетингу, курсові роботи можуть включати такі класи, як поведінка покупців, міжнародний маркетинг чи дослідження споживачів.

    Багато людей проводять неповний MBA в маркетингу через його переваги для кар'єрного зростання. Студенти можуть розраховувати на навчання таких навичок, як управління, аналіз ринку та споживчі відносини. Вони можуть бути корисними як у робочій силі, так і в реальному світі.

    Вартість MBA у маркетингу дуже відрізняється в різних установах. Більшість неповних програм займе від двох до чотирьох років, щоб завершити. Перед вибором програми студентам рекомендується провести ретельне дослідження.

    МВА в маркетингу демонструє кваліфікацію індивідуума на рівні виконавчої влади. Цей ступінь також має перевагу, оскільки він є цінним у більшості галузей. Кандидати з маркетингом MBA в маркетингу часто виходять на посади, такі як директор з маркетингу, менеджер з продажу або фахівець із зв'язків з громадськістю. Некомерційні організації, державні установи та комерційні компанії використовують спеціалістів з маркетингу для досягнення своїх організаційних цілей.

    Магістр ділового адміністрування в маркетингових ступенях неповний робочий день пропонуються в режимі онлайн і як традиційні ступені в різних установах по всій країні. Інтернет-варіанти можуть бути особливо корисними студентам, яким потрібно навчатися за сумісництвом. Щоб почати, шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши свинцеву форму.