10 Заочна або вечірня MBA Програми в Економічні дослідження 2024

Фільтри

Фільтри

  • Заочна або вечірня MBA
  • Економічні дослідження
Сфери навчання
  • Економічні дослідження (10)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Заочна або вечірня MBA Програми в Економічні дослідження

Для зайнятих фахівців, неповний робочий день МВА програма може забезпечити гнучкість, щоб заробити вищу освіту під час роботи. Зазвичай програми заочного навчання забирають більше часу, ніж програми повного дня, оскільки вони потребують більшої частини тих же курсових робіт, які потрібно виконати для того, щоб закінчити навчання, але з меншим кількістю курсів, що виконуються за термін.

Що таке неповний робочий день MBA в економічних дослідженнях? Неповний MBA в галузі економічних досліджень є вищою ступенем у галузі економіки. Програми поєднують економічні концепції з знанням адміністрації бізнесу, щоб більш повно зрозуміти основні розробки організацій. Курси часто включають такі теми, як статистика, макроекономіка, мікроекономіка, бізнес-стратегія та маркетинг.

Випускники з неповним робочим часом MBA в галузі економічних досліджень, як правило, мають різноманітні навички та знання, корисні в реальному світі, включаючи можливість думати стратегічно. Розуміння та застосування бізнес-процесів та міцне розуміння математичних концепцій можуть підготувати випускників до основних потреб компанії.

Витрати на неповний робочий день програми МВА можуть суттєво відрізнятися, оскільки формат, місце розташування та тривалість навчання враховують загальні витрати. Очікувані студенти повинні вивчати витрати на програму та враховувати власні фінанси, щоб переконатися, що вони можуть дозволити собі бути присутнім.

Неповний MBA в економічних дослідженнях часто піддається різним ролям, роблячи їх цінними та високооплачуваними працівниками. Позиції, такі як бухгалтер, фінансовий аналітик, біржовий брокер, економіст і статистик, повністю використовують навички випускників. Широкі знання, отримані в економічних дослідженнях, можуть бути корисними у великих та малих організаціях, як державних, так і приватних.

Неповний робочий день програми МВА в економічних дослідженнях, як правило, доступні у всьому світі як в особистому, так і в Інтернеті. Залежно від розкладу студента, програми можуть бути доступні вдень чи вночі. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.