3 Заочне навчання Заочна або вечірня MBA Програми в Дослідження в галузі управління в США для 2024

Фільтри

Фільтри

  • Заочна або вечірня MBA
  • США
  • Дослідження в галузі управління
  • Заочне навчання
Сфери навчання
  • Дослідження в галузі управління (3)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Заочне навчання Заочна або вечірня MBA Програми в Дослідження в галузі управління

    Отримати ступінь MBA з менеджменту рекомендується студентам, які бажають працювати в області організаційного управління. Дані магістерські програми можуть включати такі теми, як бухгалтерський облік, маркетинг, комерційне право, логістика, комунікації, вирішення конфліктів, етика, лідерство і зв'язки з громадськістю.

    США залишаються найпопулярнішим місцем у світі для іноземних студентів. Університети США домінують у світових рейтингах, і країна також пропонує широкий вибір цікавих місць для навчання. Системи державних університетів частково субсидуються урядами штатів і можуть мати багато кампусів, розкиданих по всьому штату, з сотнями тисяч студентів.

    MBA неповного робочого дня або магістр ділового адміністрування - це відмінний спосіб скористатися можливостями вищої освіти. Цей тип програми, призначений для працюючих професіоналів, зазвичай пропонує більш гнучкий графік навчання, ніж типовий ступінь.

    Неповний робочий день дозволяє отримати ступінь або кваліфікацію, навіть якщо ви не можете відвідувати школу на денній основі. Можна навчатися у своєму власному темпі, поступово накопичуючи кредити, які враховуються для остаточної кваліфікації.