53 Заочна або вечірня MBA Програми в Бізнес-дослідження 2024

Фільтри

Фільтри

  • Заочна або вечірня MBA
  • Бізнес-дослідження
Сфери навчання
  • Бізнес-дослідження (53)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Заочна або вечірня MBA Програми в Бізнес-дослідження

Для багатьох студентів найважча частина навчання в магістерській програмі полягає в тому, щоб збалансувати свої робочі місця та сім'ї з їх освітою. Неповний MBA може дозволити студентам продовжувати свою освіту та отримувати експертні знання у вибраному напрямі кар'єри, не жертвуючи іншими сферами свого життя.

Що таке неповний робочий день MBA в галузі бізнес-досліджень? Як правило, розроблені таким чином, щоб дати студентам глибоке розуміння того, як підприємства функціонують на кожному рівні, цей тип програми зазвичай використовує курси, орієнтовані на такі теми, як маркетингові методи, бізнес-стратегії, впровадження та фінанси. Студенти зазвичай навчаються керувати складними бізнес-стратегіями, приймаючи курси з теорії управління. Кілька курсів загальної освіти, таких як бухгалтерський облік та письмо, також можуть бути включені для того, щоб вичерпнути знання студентів про діловий світ.

Студенти, як правило, розробляють кілька основних навичок, коли вони зараховуються до неповного робочого дня в галузі бізнес-досліджень. Навички лідерства можуть зробити студентів сильними кандидатами на підвищення кваліфікації в майбутньому, а аналітичні навички можуть допомогти їм рухатися у світі бізнесу. Сильна компетентність у спілкуванні може допомогти учням як у професійному, так і в особистому житті.

Вартість неповної робочої програми МВА варіюється в університетах. Кожна школа має свої власні плати за навчання, і такі чинники, як розташування класу, також можуть вплинути на ціну.

З неповним робочим часом MBA в галузі бізнес-досліджень, студенти, як правило, претендують на різноманітні кар'єри. Багато працюють як підприємці та запускають свої власні компанії. Інші вважають за краще займати посади як бізнес-аналітики чи консультанти. Для тих, хто любить творчі роботи, може бути доступна кар'єра як менеджерів з маркетингу чи керівників рекламних послуг. Студенти, котрі вважають за краще працювати з номерами, іноді працюють як компенсаційні менеджери, фінансові консультанти чи аналітики даних.

У всьому світі університети полегшують студентам доступ до вищої освіти, пропонуючи онлайнові курси. Хоча неповний робочий день МВА, як правило, пропонуються як в Інтернеті, так і в університетському містечку, прийом онлайн-класів зазвичай дає студентам більшу гнучкість Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.