Заочне навчання Заочна або вечірня MBA Програми в Бізнес-аналітика в Нідерланди для 2024

Фільтри

Фільтри

  • Заочна або вечірня MBA
  • Німеччина
  • Бізнес-дослідження
  • Заочне навчання
Сфери навчання
  • Бізнес-дослідження (0)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Жодна програма не відповідає вашим критеріям пошуку. Уточніть ваші фільтри.

Clear filters

Заочне навчання Заочна або вечірня MBA Програми в Бізнес-аналітика

Бізнес аналітика займається вивченням технологій і навичок, що дозволяють на підставі історичних даних і їх аналізу приймати вірні рішення в області бізнес планування в майбутньому. Навчання включає в себе навички прийняття правильних бізнес рішень на базі зібраних даних і їх аналізу.

Людей, мови та культури Нідерландів називають "голландська ". Сучасної європейської країні сьогодні, Нідерланди зберіг свій високий міжнародний характер і відомий своїм ліберальним менталітетом. У Нідерландах багато університетів. У країні останнім часом перетворюється свої назви в бакалавр / магістр системи.Є два типи університетів: Академічний (більшу увагу приділяє питанням теоретичних знань, він же "Universiteit ") або прикладних наук (приділяти більше на практичні знання, він же "Hogeschool ")

MBA неповного робочого дня або магістр ділового адміністрування - це відмінний спосіб скористатися можливостями вищої освіти. Цей тип програми, призначений для працюючих професіоналів, зазвичай пропонує більш гнучкий графік навчання, ніж типовий ступінь.

Неповний робочий день дозволяє отримати ступінь або кваліфікацію, навіть якщо ви не можете відвідувати школу на денній основі. Можна навчатися у своєму власному темпі, поступово накопичуючи кредити, які враховуються для остаточної кваліфікації.