7 Заочна або вечірня MBA Програми в Бізнес 2024

Фільтри

Фільтри

  • Заочна або вечірня MBA
  • Бізнес-дослідження
  • Бізнес
Сфери навчання
  • Бізнес-дослідження (7)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Заочна або вечірня MBA Програми в Бізнес

    Часткова MBA програма часто дозволяє студентам отримати вищу освіту з низьким часом зобов'язання, ніж більшість традиційних програм МВА. Обов'язкові курсові роботи можуть бути розподілені протягом більш тривалого періоду, щоб дати студентам можливість працювати як на кар'єрі, так і на навчанні.

    Що таке неповний робочий день MBA в бізнесі? Як правило, неповний MBA в бізнесі є вищим ступенем, який підтримує студентів, щоб досягти своїх кар'єрних цілей, забезпечуючи всебічне розуміння галузі бізнесу. Завдяки широкій базі знань студенти можуть приймати бізнес-цілі курси, включаючи маркетинг, економіку, бухгалтерський облік, фінанси, ділове право та управління, і студенти можуть приймати спеціалізовані курси з таких тем, як інвестиції.

    Випускники з неповним робочим часом MBA в бізнесі, як правило, отримали ряд навичок, корисних на робочому місці, таких як планування. Крім того, математичні навички та фінансовий менеджмент можуть бути корисними для широкого кола ділових ролей у приватному, державному та некомерційному секторах.

    Неповний робочий день програми МВА може сильно відрізнятися, а також пов'язана вартість. Тривалість навчання, інституція та інші особливості програми часто впливають на кінцеві витрати. Очікувані студенти повинні вивчати вартість програми, щоб забезпечити, що програма є життєздатним фінансовим варіантом.

    Оскільки неповний робочий день MBA в бізнес-програмах часто забезпечує широку базу знань, випускники можуть бути добре підготовлені для участі у широкому спектрі кар'єри. Випускники, як правило, звертаються до таких ролей, як інвестиційний банкір, менеджер з продажу, головний фінансовий директор, менеджер з постачання ланцюга та менеджер з маркетингу. Крім того, випускники, як правило, добре підходять для ролей, таких як медіа-планувальник, вчитель або аналітик даних.

    З огляду на зайнятих професіоналів, неповний робочий день МВА програми можуть бути доступними в Інтернеті та особисто, щоб задовольнити потреби студентів. Місця розташування програми часто доступні у всьому світі. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.