2 Заочна або вечірня MBA Програми в Адміністрування 2024

Фільтри

Фільтри

  • Заочна або вечірня MBA
  • Адміністративні дослідження
  • Адміністрування
Сфери навчання
  • Адміністративні дослідження (2)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Заочна або вечірня MBA Програми в Адміністрування

    Займатися заняттям на повній ставці для отримання ступеня магістра не є вибором для багатьох студентів. Після закінчення ступеня бакалавра багато студентів повинні швидко знайти роботу, але зарахування на неповний робочий день МВА може дозволити їм продовжувати свою освіту, почавши будувати свою кар'єру.

    Що таке неповний MBA в адміністрації? Цей тип програми, як правило, готує студентів до керівних посад, надаючи їм спеціалізовані знання про бізнес-галузі через такі курси, як теорія управління та бізнес-стратегія. Студенти можуть навчитися реалізовувати поточну ділову практику, а також як розробляти та впроваджувати нові. Через тематичні дослідження та проекти студенти, як правило, навчаються керувати діловим світом і досягати успіху на глобальному рівні.

    Під час неповного робочого дня MBA в програмі адміністрування студенти, як правило, розробляють набір критичних навичок, які можуть допомогти їм досягти успіху у вибраному напрямі кар'єри. Організація може дозволити студенту виконати як особисті, так і професійні зусилля. Навички вирішення проблем та аналітичного мислення можуть надати студентам можливість успішно керувати складними бізнес-стратегіями.

    Щоб дізнатись, скільки коштує повна програма МВА за сумісництвом, зазвичай рекомендується звертатися безпосередньо до майбутніх шкіл. Жодна з двох шкіл не є однаковою, тому ціни різко різняться, особливо серед університетів, розташованих у різних країнах.

    Сильний фон адміністрації зазвичай робить студентів право на широкий спектр робочих місць у сфері бізнесу. Ті, хто віддає перевагу творчої кар'єрі, можуть стати менеджерами з маркетингу, керівниками реклами або маркетологами. Ті, хто любить номери, зазвичай отримують кар'єру як компенсаторів або аналітиків даних. Багато хто займається кар'єрою як менеджери бізнесу, а деякі - як логістичні менеджери.

    З розвитком цифрових технологій, попит на онлайн-класи зростає з кожним роком. Університети по всьому світу задовольняють вимогам, пропонуючи більше онлайнових класів, щоб дати студентам більшу гнучкість у своїх графіках. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.