3 Заочна або вечірня MBA Програми в Адміністративні дослідження 2024

Фільтри

Фільтри

  • Заочна або вечірня MBA
  • Адміністративні дослідження
Сфери навчання
  • Адміністративні дослідження (3)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Заочна або вечірня MBA Програми в Адміністративні дослідження

Після закінчення ступеня бакалавра багато студентів прагнуть отримати ступінь магістра. Навчання в неповній роботі програми МВА може бути гарним вибором для студентів, які хочуть збалансувати свою освіту з робочими місцями та сім'ями, одержуючи експертні знання у вибраній кар'єрі.

Що таке неповний MBA в галузі управління в галузі управління? Цей тип програми зазвичай дає студентам глибші знання про всі сфери бізнесу, від фінансів до менеджменту. Курси зазвичай охоплюють такі теми, як бізнес-стратегія, маркетингові методи та теорія управління. Через тематичні дослідження, командні проекти та презентації студенти, як правило, навчаються реалізовувати складні бізнес-стратегії, щоб допомогти своїм компаніям досягти успіху.

Навчаючись за програмою МВА за сумісництвом, студенти, як правило, займаються розвитком кількох ключових компетентностей, які можуть допомогти їм досягти успіху як в професійних, так і в особистих зусиллях. Навички організації, як правило, корисні в будь-якій сфері життя, тоді як аналітичне мислення та навички лідерства можуть допомогти студенту виділитися у сфері роботи, що може призвести до збільшення заробітної плати та підвищення кваліфікації роботи у майбутньому.

Оскільки університети пропонують різноманітні програми та різну плату за навчання, встановлена ​​ціна на неповну ступінь MBA не існує. Щоб визначити, скільки коштує певна програма, найкращим варіантом є, як правило, звертатися безпосередньо до навчальних закладів.

Спеціальні знання про те, що неповний робочий день МВА в галузі адміністративних досліджень забезпечує може кваліфікувати студентів практично будь-якої роботи, пов'язаної з бізнесом. Ті, хто вважає за краще відповідати за себе, іноді запускають свої компанії та стають CEOS. Інші вважають за краще працювати як менеджери бізнесу. Деякі шукають роботу як компенсаційні менеджери або аналітики даних, а інші вибирають більше творчих робочих місць як керівників рекламних кампаній або менеджерів з маркетингу. Вакансії як керівники проектів також можуть бути доступними, або студент може вибрати стати бізнес-аналітики.

Неповний робочий день МВА програми можуть бути запропоновані або в Інтернеті, або на кампусі, щоб дати студентам більшу гнучкість. У всьому світі університети визнають необхідність надання віддаленим студентам доступу до вищої освіти та пропонують більше онлайн-курсів, ніж будь-коли раніше. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.