3 Global MBA Програми в Дослідження сталого розвитку 2024

Фільтри

Фільтри

  • Global MBA
  • Дослідження сталого розвитку
Сфери навчання
  • Дослідження сталого розвитку (3)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Global MBA Програми в Дослідження сталого розвитку

Всесвітній магістр ділового адміністрування - це академічна премія випускників, яка часто зосереджується на мультикультурному навчанні. Як і MBA, ця програма часто фокусується на різних аспектах бізнесу. Студенти зможуть завершити глобальну програму МВА через два роки.

Що таке глобальна MBA в дослідженнях сталого розвитку? Це мультикультурне дослідження спрямовано на те, щоб навчити студентів застосовувати рішення сучасних та майбутніх проблем сталого розвитку в діловому світі. Як інноваційний погляд у найближчому майбутньому, ця програма МВА надає учасникам перевагу у конкурентів, дивлячись на постійно мінливі екологічні закони. Навчальна програма для цього типу програми може відрізнятись від школи до школи, але може включати курси, подібні до енергії та суспільства, екологічне дотримання та сталість, бізнес-законодавство та екологічні проблеми.

Студенти вивчають навички критичного мислення, які можуть допомогти їм досліджувати екологічні наслідки дій компанії. Поліпшення процесів прийняття рішень та комунікативних навичок дозволять учасникам робити рекомендації щодо дій із забезпечення сталого розвитку. Випускники також можуть навчитися застосовувати свої знання для впровадження змін в організації та громаді.

Вартість глобальної програми МВА в галузі дослідження сталого розвитку може залежати від школи, місця розташування школи, тривалості програми та року. Оскільки існує так багато факторів, заявники можуть хотіти досліджувати школи та унікальні ціни, перш ніж подавати заявку на програму.

Випускники з МВА можуть бути готовими працювати в різних галузях міжнародного бізнесу. Завдяки освіті вони зможуть заробити на 20 відсотків більше, ніж їхні колеги з бакалаврами. Точна кар'єра залежить від роботи людини та історії освіти. Деякі студенти продовжують стати головними керівниками з питань стабільності, інженерами у галузі промисловості, фахівцями із консалтингу з питань екологічних інженерів, генеральних та операційних менеджерів та відповідальних за забезпечення стабільності.

Глобальні програми МВА з вивчення сталого розвитку можуть бути доступними у університетах у всьому світі. Незалежно від того, де живе студент, він може навчатися в цій програмі завдяки онлайновим пропозиціям. Щоб дізнатися більше, знайдіть свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши контактну форму.