40 1-річна програма MBA Програми в Europa for 2024

1-річна програма MBA Програми в Europa for 2024Filter
    • London, Великобританія
    • Boston, США
    • + 2 more

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Прискоріть свою кар’єру в міжнародному бізнесі за один інтенсивний рік завдяки трансформаційному досвіду в кампусі, який занурює вас у різноманітність і переносить вас по всьому світу.

    • Online

    Денне навчання, Заочне навчання

    12 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Якщо у вас є професійний досвід у вашій галузі та ви шукаєте ступінь, який підніме вас на нові посади, обов’язки та переваги, однорічна програма MBA — чудовий вибір. У цій програмі магістра ділового адміністрування на 60 ECTS, яка сумісна з міжнародними академічними стандартами MBA, ви додасте до свого арсеналу навички управління бізнесом і лідерства, зосередитеся на стратегічному та глобальному мисленні, дізнаєтесь про поведінку клієнтів і розвинете міжнародну мережу подібних професіонали з різними галузями промисловості. Подайте заявку зараз і виведіть свою кар’єру на новий рівень.

    • York, Великобританія

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Йоркська бізнес-школа MBA з лідерства та управління розроблена для різноманітного кола студентів, котрі поділяють пристрасть до лідерства та управління в цілому та бажають перейти на свою кар'єру в галузі лідерства та менеджменту. Завдяки розробці інтегрованого та критично зрозумілого розуміння управління з точки зору керівництва та людей, програма залучає вас до складного процесу розвитку особистості та керівництва. Програма пропонує можливості дослідити, оцінити та застосувати ключові теорії теорій та концепцій лідерства та управління, а також заохочувати творче та інноваційне мислення при застосуванні відповідних моделей та рамок. Програма об'єднує актуальну сучасну академічну теорію та дослідження з практичним розумінням діяльності в організаціях. Ви будете досліджувати проблеми, що мають значний вплив в організаціях, працюючи з іншими та спираючись як на їхній досвід, так і на ваш власний.

    • Birkirkara, Мальта

    Денне навчання

    15 Місяці

    На кампусі

    GBSB Global Business School запрошує студентів взяти участь в одній із найінноваційніших програм MBA на Мальті та в Європі. Наш підхід до бізнес-освіти має на меті змінити саму концепцію МВА та підготувати бізнес-лідерів, необхідних у сучасному високоглобалізованому світі.

    • Spain Online, Іспанія

    Заочне навчання

    12 Місяці

    Купажований, Дистанційне навчання

    Іспанська

    Дистанційний MBA Master призначений для студентів для розширення та розширення своїх знань з управління бізнесом та управління, пропонуючи глобальне бачення всіх функціональних областей.

    • Saint Julian's, Мальта

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Представляємо новаторську програму MBA від GBS – трансформаційну подорож, розроблену для формування далекоглядних лідерів ділового світу. Завдяки набору з п’яти різних Pathways , цей MBA пропонує неперевершені можливості спеціалізації, задовольняючи різноманітні амбіції та інтереси.

    • Madrid, Іспанія
    • Seville, Іспанія
    • + 1 more

    Денне навчання

    12 Місяці

    Купажований

    Іспанська

    MBA з цифрового маркетингу призначена для всіх, хто цікавиться світом цифрового маркетингу, управління бізнесом і підприємництва. Для виконання та правильного виконання цього MBA не потрібні попередні знання чи кваліфікація.

    • Geneva, Швейцарія

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    Купажований, Дистанційне навчання

    Англійська

    Accelerated Master of Business Administration — це ваш найкращий вибір для доступної, глобально орієнтованої та настроюваної програми МВА, включаючи додаткові можливості навчання за кордоном із високим рівнем занурення. Наша 36-годинна MBA може бути завершена за один рік.

    • Greenford, Великобританія

    Заочне навчання

    1 рік

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Програма пропонує одну основну нагороду, MBA, з можливістю предметної спеціальності " Pathways , в результаті чого доступні наступні назви " Pathway ": магістр ділового адміністрування (морські операції); Магістр ділового адміністрування (підприємництво та інновації); Магістр ділового адміністрування (маркетинг); Майстер ділового адміністрування (ринки капіталу та фінанси); Магістр ділового адміністрування (фінансові технології (Fintech))

    • Online Switzerland

    Заочне навчання

    10 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Як профілі наших студентів у LinkedIn досягають унікальності? Ось як ми розробили цю глобальну онлайн-програму MBA світового рівня. Курси зосереджені на цифровій трансформації, лідерстві, стратегії, підприємництві, фінансах, цифровому маркетингу та навичках спілкування, як-от комунікація, управління стресом, командна робота, вирішення проблем, прийняття рішень та інші практичні навички. Програма MBA Real-World Skills акредитована у Великобританії та входить до 10 найкращих програм MBA в Європі. Студенти з 30 країн і 4 континентів відвідують Real-World Skills MBA, тож ви станете учасником ексклюзивної глобальної бізнес-зали, яка допоможе вам підвищити свою кар’єру.

    • The Hague, Нідерланди

    Денне навчання

    12 Місяці

    Купажований, На кампусі

    Англійська

    Магістр ділового адміністрування (MBA) - це найбільш затребувана аспірантура в світі та необхідна умова для багатьох найкращих світових ролей.

    • Luxembourg City, Люксембург

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Молодший біт Full-Time MBA програми використовує інноваційні та практики орієнтованих методів навчання для розвитку бізнес-знання учасників, м'які навички та лідерські здібності.

    • Sharjah, Сполучені Арабські Емірати
    • Lagos, Нігерія
    • + 16 more

    Денне навчання, Заочне навчання

    3 років

    Дистанційне навчання, На кампусі

    Англійська

    * Один рік MBA * Подвійна сертифікація * Скликання в Іспанії * Вихідні / Вечірні заняття Ви вивчите інструменти та методи, які допоможуть вам розробляти та управляти продуктами та послугами, які будуть конкурентоспроможними на міжнародному рівні. Як амбіційний та завзятий студент, ви внесете в програму свій досвід роботи. Це може бути функціональна роль, наприклад, у маркетингу

    • Murcia, Іспанія

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Магістр управління спортивними організаціями + MBA має на меті підготувати майбутніх спортивних менеджерів до ролі керівництва спортивними організаціями, наголошуючи на галузевих можливостях управління та планування.

    • Cergy, Франція
    • Singapore, Сінгапур

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Відкрийте двері до бажаної галузі з нашою ESSEC Global MBA, 12-місячною програмою повного робочого дня у Франції.