26 Заочна або вечірня MBA Програми в Дослідження в галузі управління 2024

Фільтри

Фільтри

  • Заочна або вечірня MBA
  • Дослідження в галузі управління
Сфери навчання
  • Дослідження в галузі управління (26)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Заочна або вечірня MBA Програми в Дослідження в галузі управління

    МВА, магістр ділового адміністрування, є аспірантом, що дозволяє випускникам отримати конкурентну перевагу в діловому світі. Вона зосереджена на різних аспектах управління бізнесом та її діяльності, забезпечуючи практичні навички, а також міцну теоретичну основу. Ступінь бакалавра найчастіше є обов'язковою умовою.

    Що таке неповний MBA в управлінні дослідження? Ця магістерська програма була створена для прийняття наукового підходу до вивчення управління бізнесом. Основні курси часто включають економіку, фінанси, статистику, маркетинг, бізнес-стратегію та операції. Крім того, студенти вивчають методи управління, лідерські навички та найкращі ділові практики, які підготують їх до вступу безпосередньо на посади на рівні керівництва після закінчення навчання.

    Практичні навички ведення бізнесу та стратегії роблять цей ступінь особливо бажаним, оскільки вони дозволяють випускникам вирушати на землю, що працює на першій посаді після закінчення навчання. Однак вони навчаться таким навичкам, як лідерство та спілкування, які допомагають їм у всіх аспектах їхнього особистого та професійного життя.

    Вартість неповного робочого дня в управлінні студентами залежить від обраного навчального закладу, його розташування та тривалості програми. Важливо досліджувати кожну програму, щоб переконатися, що вона відповідає особистим очікуванням. Зверніться до приймальної комісії вибраної школи або університету за точні витрати.

    Отримавши ступінь магістра в галузі управління, випускники часто виявляють свою перевагу під час пошуку роботи. Вони можуть використовувати набуті навички та знання для безпосереднього вступу на посаду керівника. Можливі робочі місця можуть включати менеджера по операціях, менеджера з маркетингу або менеджера з розвитку бізнесу. Цей ступінь також цінний для тих, хто зараз працює, але прагне зробити наступний крок у своїй кар'єрі.

    Гнучкість вивчення MBA неповний робочий день дозволяє студентам працювати під час програми, отримуючи реальний досвід і маючи додаткові переваги після закінчення навчання. Навчання курсів в Інтернеті забезпечує ще більшу гнучкість. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.