39 Global MBA Програми в Europa for 2024

Global MBA Програми в Europa for 2024Filter
    • Berlin, Німеччина
    • Potsdam, Німеччина

    Денне навчання, Заочне навчання

    12 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Ця програма, акредитована AMBA, допоможе вам набути твердих навичок у важливих галузях менеджменту, таких як прийняття стратегічних рішень, операції та бізнес-контроль, створення та захист цінності, а також управління персоналом та проектування організації. Що відрізняє GISMA Global MBA, так це те, що ви будете готові задовольнити вимоги невизначеного світу. Сильний підхід критичного мислення забезпечить вас найважливішими лідерськими компетенціями та м’якими навичками для просування вашої міжнародної кар’єри в таких галузях, як стратегія, фінанси, маркетинг та операції.

    • Nice, Франція
    • Paris, Франція
    • + 1 more

    Денне навчання

    10 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    EDHEC Global MBA змінює життя: поєднуючи відповідну бізнес-освіту з безцінним людським досвідом, вона дає змогу глибоко вплинути на вашу кар’єру, ваше життя та оточення.

    • Madrid, Іспанія

    Денне навчання

    12 Місяці

    Купажований

    Іспанська

    У глобальному світі економіка не зупиняється, вона коливається, її затягує конкуренція, яка зростає і росте. Компанії, які найкраще зрозуміли цей новий контекст, знають, що їм потрібні різносторонні та креативні менеджери з великою здатністю до адаптації, відповідальні лідери, здатні накреслити стратегічні напрямки своєї організації, з баченням і талантом, яких вимагає це нове ігрове поле. Офіційний Global MBA від EAE Business School Madrid дозволить вам поєднати своє особисте та професійне життя з досвідом, який поєднує в собі глибоке та оновлене 360º бачення всіх відділів компанії з персоналізованим планом професійного розвитку, який дозволить вам досягти професійні цілі, які ви ставите

    • Douglas, Isle of Man

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Глобальна програма МВА Лондонського університету розроблена, щоб допомогти вам розвинути неперевершену ділову хватку та підняти свою кар’єру на нові висоти. Програма пропонує вам гнучкість у навчанні під час роботи, що дає вам змогу привнести свіжі ідеї на своє робоче місце та просувати вашу кар’єру вперед.

    • Rome, Італія

    Денне навчання

    18 Місяці

    Купажований

    Англійська

    Глобальний MBA, розроблений Uninettuno (магістр першого рівня), - це нова програма, призначена для аналізу впливу нових ІКТ та цифрових технологій на управління компанією. Основними темами магістра є інновації компаній, ІКТ та цифрові технології для бізнесу, великі дані, електронна комерція, ІКТ, приватні та державні компанії, блокчейн та інноваційні системи фінансування.

    • Barcelona, Іспанія

    Денне навчання

    18 Місяці

    На кампусі

    Англійська, Іспанська

    Студенти розпочнуть навчання в Барселоні, Іспанія, і матимуть можливість завершити свою програму в Берліні, Німеччина, в BSBI. Призначений для амбітних людей, які захоплені створенням і керуванням власними організаціями. Програма Global MBA допоможе вам розвинути передані навички, які можна застосувати в різних галузях промисловості, одночасно розширюючи знання про виклики, з якими стикається міжнародне бізнес-середовище.

    • Bologna, Італія

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    MBA в галузі харчування та вина зосереджена на ексклюзивних знаннях найуспішніших італійських підприємств в галузі гастрономії та енології.

    • Kajaani, Фінляндія

    Денне навчання

    18 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Ступінь магістра з управління глобальним бізнесом у Kajaani University of Applied Sciences допоможе вам на шляху до досягнення керівної посади, розвитку міцної професійної мережі чи навіть відкриття власного бізнесу. Ступінь складається з денного навчання в кампусі з часом навчання 1,5 року.

    • Berlin, Німеччина
    • Online

    Заочне навчання

    5 семестрів

    Купажований, Дистанційне навчання

    Англійська

    MBA Renewables - це перший і єдиний магістр ділового адміністрування дистанційного навчання, який зосереджується на технологіях відновлюваних джерел енергії та енергоефективності. Ми пропонуємо два прийоми на рік, літній семестр починається в квітні, а осінній семестр починається в жовтні.

    • Online Switzerland

    Заочне навчання

    10 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Zurich Elite Business School інтегровано в Real World Skills MBA, курси провідних світових бізнес-шкіл, таких як Гарвардський університет, MIT, Wharton, Columbia, NYU, і глобальних компаній, таких як IBM, Amazon Web Services і LINUX Foundation.

    • Madrid, Іспанія
    • Online
    • + 3 more

    Заочне навчання

    15 Місяці

    Купажований

    Англійська

    У сучасному бізнес-кліматі простого розуміння звичайних бізнес-концепцій недостатньо. Щоб стати лідером змін, вам потрібно розвивати інноваційні перспективи, які виходять за рамки традиційної MBA. Global Executive MBA IE Business School – це міжнародна програма з найвищим рейтингом для лідерів світового бізнесу. Наші п’ять тижнів очного навчання охоплюють три континенти — Америку, Європу та Азію — надаючи нашим студентам цінну та практичну інформацію про найважливіші економічні регіони сучасності. Цей досвід із перших вуст разом із інтерактивними онлайн-класами дасть вам справді глобальне бачення сучасного ділового світу. Наші престижні партнерські заклади, UCLA, SMU та Center for the Governance of Change об’єднують зусилля з нашим власним викладачем вищого рівня, щоб випробувати ваші глобальні стратегічні можливості та надати вам інструменти для успіху C-suite.

    • Berlin, Німеччина

    Денне навчання, Заочне навчання

    2 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    ESMT Berlin Global Online MBA призначений навчити вас усьому, що потрібно сучасному керівнику, щоб бути успішним керівником. Аналіз, інновації та лідерство є основою цієї програми, яка пропонує велику гнучкість своїм студентам. Ви можете обирати окремі модулі або підблоки курсів, коли ходите. MBA створена як 24-місячна програма з можливістю зайняти до п’яти років, щоб закінчити її у своєму власному темпі. Global Online MBA є єдиним у своєму роді на європейському ринку: він створений таким чином, що ви можете продовжувати працювати повний робочий день, отримуючи знання та компетенції для підтримки не лише вашого особистого розвитку, а й зростання та трансформації вашої компанії. Ви вирішили додати курси до запланованих курсів, додати персоналізований коучинг або пройти глобальний модуль у Берліні або на міжнародному польовому дослідженні за тиждень.

    • London, Великобританія

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Розвивайте проникливість до світового класу та піднімайте свою кар’єру на новий рівень завдяки нашому Глобальному MBA. Побудуйте свій кар’єрний імпульс, вивчаючи, працюючи і вносячи свіжі уявлення на робоче місце.

    • Online

    Денне навчання, Заочне навчання

    3 семестрів

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Ви стаєте фахівцем із сталого розвитку та налаштовуєте свою організацію на стале майбутнє. Це те, що ви дізнаєтеся. Ви берете на себе соціальну відповідальність і хочете формувати майбутнє. Як менеджер зі сталого розвитку, ви будете закріплювати багатовимірний порядок денний сталого розвитку Організації Об’єднаних Націй на основі 17 Цілей сталого розвитку ООН у вашій організації.

    • Online

    Денне навчання

    21 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Оскільки світ стає все більш взаємопов’язаним, бізнес-лідери повинні розвивати глобальне мислення, яке дозволить їм ефективно спілкуватися з людьми з усього світу. Наша Global Online MBA на неповний робочий день надається через The Hub, наше спеціальне онлайн-навчальне середовище, яке пропонує багатий і різноманітний досвід навчання для високого рівня особистого та професійного зростання. У цій мультикультурній обстановці ви отримаєте величезну кількість знань, досвіду та галузевих ідей, щоб перевірити свої існуючі перспективи та кинути виклик статус-кво.