42 Global MBA Програми в Бізнес-адміністрування 2024

Global MBA Програми в Бізнес-адміністрування 2024Filter
    • Madrid, Іспанія

    Денне навчання

    12 Місяці

    Купажований

    Іспанська

    У глобальному світі економіка не зупиняється, вона коливається, її затягує конкуренція, яка зростає і росте. Компанії, які найкраще зрозуміли цей новий контекст, знають, що їм потрібні різносторонні та креативні менеджери з великою здатністю до адаптації, відповідальні лідери, здатні накреслити стратегічні напрямки своєї організації, з баченням і талантом, яких вимагає це нове ігрове поле. Офіційний Global MBA від EAE Business School Madrid дозволить вам поєднати своє особисте та професійне життя з досвідом, який поєднує в собі глибоке та оновлене 360º бачення всіх відділів компанії з персоналізованим планом професійного розвитку, який дозволить вам досягти професійні цілі, які ви ставите

    • Bologna, Італія

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Ведучий бізнес на постійно розвиваються ринках суперкарів і супербайків - це більше, ніж просто робота; Ця унікальна у світі нова програма, запропонована Bologna Business School у співпраці з провідними компаніями «Мотор Валлі», дає можливість перетворити вашу кар'єру на пристрасть. Global MBA / Supercars, Superbikes та Motorsports поєднує теорію з досвідом, завдяки нашому академічному досвіду та ексклюзивному досвіду фірм, таких як Dallara, Ducati, Ferrari, Lamborghini та Toro Rosso.

    • Douglas, Isle of Man

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Глобальна програма МВА Лондонського університету розроблена, щоб допомогти вам розвинути неперевершену ділову хватку та підняти свою кар’єру на нові висоти. Програма пропонує вам гнучкість у навчанні під час роботи, що дає вам змогу привнести свіжі ідеї на своє робоче місце та просувати вашу кар’єру вперед.

    • Nice, Франція
    • Paris, Франція
    • + 1 more

    Денне навчання

    10 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    EDHEC Global MBA змінює життя: поєднуючи відповідну бізнес-освіту з безцінним людським досвідом, вона дає змогу глибоко вплинути на вашу кар’єру, ваше життя та оточення.

    • Kajaani, Фінляндія

    Денне навчання

    18 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Ступінь магістра з управління глобальним бізнесом у Kajaani University of Applied Sciences допоможе вам на шляху до досягнення керівної посади, розвитку міцної професійної мережі чи навіть відкриття власного бізнесу. Ступінь складається з денного навчання в кампусі з часом навчання 1,5 року.

    • Online Switzerland

    Заочне навчання

    10 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Zurich Elite Business School інтегровано в Real World Skills MBA, курси провідних світових бізнес-шкіл, таких як Гарвардський університет, MIT, Wharton, Columbia, NYU, і глобальних компаній, таких як IBM, Amazon Web Services і LINUX Foundation.

    • Online

    Заочне навчання

    17 Місяці

    Купажований, Дистанційне навчання

    Англійська

    Ця програма світового класу, розроблена для майбутніх професіоналів, які хочуть ефективно орієнтуватися в складному бізнес-контексті сьогодення, дає вам змогу розблокувати цінність і стимулювати вплив. Ви підвищите свої можливості працевлаштування та розширите мережу лідерів міжнародного бізнесу. Крім того, програма надається в гнучкому змішаному форматі, який ідеально поєднується з вашим робочим життям протягом 17, 24 або 30 місяців. Global Online MBA — це незмінно найвища програма для лідерів світового бізнесу, оскільки її спеціалізований підхід розроблений, щоб допомогти вам прогресувати як у професійному, так і в особистому житті, використовуючи гнучкі методи для вдосконалення вашого мислення. Наші три тижні очного навчання в галасливому Мадриді надають нашим студентам цінні та корисні ідеї безпосередньо від провідних лідерів галузі та організацій. Однак, якщо ви не можете потрапити на очні тижні, ви можете відвідати їх віртуально.

    • Online

    Денне навчання, Заочне навчання

    2 семестрів

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Кордони зникають, світ стає ближчим. Ви добре поінформовані про поточні події, і завдяки вашій здатності об’єднувати ідеї та мислити стратегічно ви будете джерелом надії у дуже складні часи.

    • London, Великобританія

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Розвивайте проникливість до світового класу та піднімайте свою кар’єру на новий рівень завдяки нашому Глобальному MBA. Побудуйте свій кар’єрний імпульс, вивчаючи, працюючи і вносячи свіжі уявлення на робоче місце.

    • Doha, Катар

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    • Online

    Денне навчання

    21 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Оскільки світ стає все більш взаємопов’язаним, бізнес-лідери повинні розвивати глобальне мислення, яке дозволить їм ефективно спілкуватися з людьми з усього світу. Наша Global Online MBA на неповний робочий день надається через The Hub, наше спеціальне онлайн-навчальне середовище, яке пропонує багатий і різноманітний досвід навчання для високого рівня особистого та професійного зростання. У цій мультикультурній обстановці ви отримаєте величезну кількість знань, досвіду та галузевих ідей, щоб перевірити свої існуючі перспективи та кинути виклик статус-кво.

    • Berlin, Німеччина

    Денне навчання, Заочне навчання

    2 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    ESMT Berlin Global Online MBA призначений навчити вас усьому, що потрібно сучасному керівнику, щоб бути успішним керівником. Аналіз, інновації та лідерство є основою цієї програми, яка пропонує велику гнучкість своїм студентам. Ви можете обирати окремі модулі або підблоки курсів, коли ходите. MBA створена як 24-місячна програма з можливістю зайняти до п’яти років, щоб закінчити її у своєму власному темпі. Global Online MBA є єдиним у своєму роді на європейському ринку: він створений таким чином, що ви можете продовжувати працювати повний робочий день, отримуючи знання та компетенції для підтримки не лише вашого особистого розвитку, а й зростання та трансформації вашої компанії. Ви вирішили додати курси до запланованих курсів, додати персоналізований коучинг або пройти глобальний модуль у Берліні або на міжнародному польовому дослідженні за тиждень.

    • Online Lebanon
    • Online USA

    Денне навчання, Заочне навчання

    2 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Глобальна онлайнова програма MBA в Лівансько-американському університеті пропонує як працюючим професіоналам, так і недавнім випускникам гнучкість для отримання вищого ступеня, відповідаючи вимогам роботи та життя. Ви закінчите свою програму MBA онлайн з колегами з усього світу та закінчите навчання, готове відповідати вимогам і викликам сучасного лідерства в бізнесі.

  • Заочне навчання

    2 років

    Купажований

    Англійська

    Келлі-Манчестер Global MBA - це унікальна можливість заробити два магістратура з двох провідних бізнес-шкіл та зробити глобальні зв'язки. Ви дізнаєтесь в Інтернеті та особистому навчанні, включаючи варіанти відвідування семінарів у Дубаї, Гонконгу, Манчестері, Сан-Паулу, Шанхаї та Сінгапурі.

  • Денне навчання, Заочне навчання

    На кампусі

    Англійська

    Курс MBA спрямований на амбітних фахівців з управління бізнесом, які шукають доступний і ефективний шлях подальшої кар'єри. Програма викладається на зручній модульній основі, ідеально підходить для зайнятих керівників, як місцевих, так і запрошених викладачів, відомих у різних галузях міжнародного бізнесу. Курс працює також за сумісництвом